betano special

Pariu special: Cine va fi adversara Astrei din primăvara europeană?

Betano.com a creat un pariu special. Acum poți paria pe echipe pe care crezi că o va întâlni Astra în șaisprezecimile de finală ale Europa League.

Tragerea la sorți are loc astăzi, de la ora 14:00 și va fi realizată de UEFA la Nyon, în Elveția. Se paote paria pe numele posibilului adversar atat inainte de tragerea la sorti, cat si live!

Cele mai mari șanse sunt ca Astra să o întâlnească pe Genk, conform Betano, acest adversar având cota cea mai mică, de 8,75.

Urmează apoi Zenit, echipa lui Mircea Lucescu, cota de 9,25, la egalitate cu Ajax Amsterdam.

Cu cote de aproximativ 10,00 sunt nume precum Saint Etienne, Sahtior, Schalke, Fenerbahce si altele. Lista intreaga este aici, acolo unde poti si paria.

Betano a creat in aceeasi pagina si un alt pariu special. Poti paria cu cine va juca Astra, daca va trece de meciul din 16-imi!

Posibili adversari pentru Astra

Ajax (NED), APOEL (CYP), Beşiktaş (TUR)*, Fenerbahçe (TUR), Fiorentina (ITA), København (DEN)*, Lyon (FRA)*, Osmanlıspor (TUR), Roma (ITA), Schalke (GER), Shakhtar Donetsk (UKR), Sparta Praha (CZE), St-Étienne (FRA), Tottenham Hotspur (ENG)*, Zenit (RUS), Genk (BEL).

Leave a Reply