Trei meciuri din preliminariile Ligii Campionilor pentru o cotă de peste 40!

Liga Campionilor programează la mijlocul acestei săptămâni primele meciuri din faza turului doi preliminar. Pe Betano, cu Bet Builder activat, se poate ajunge la o cotă cumulată de peste 40 pe doar trei meciuri.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

3 Bet Buildere pe 3 meciuri

Din oferta din preliminariile Ligii Campionilor de miercuri, 26 iulie, am selectat trei partide cu Bet Builder activat la fiecare în parte și am selectat câte două piețe de pariere pentru fiecare meci în parte, după cum vom vedea mai jos.

Aris Limassol – BATE Borisov (miercuri, 20:00)

Aris Limassol Cornere – Peste 5.5 (cota 1.65)
Total cartonașe – Peste 3.5 (cota 1.78)

Aris Limassol a câștigat recent Supercupa Ciprului, după 2-0 cu Omonia Nicosia. În presezon, echipa cipriotă a pierdut două dintre amicale (0-2 cu Sturm Graz și 0-4 cu Dynamo Kiev) și a remizat cu Austria Viena (1-1). BATE Borisov are avantajul de a fi evoluat deja în aceste preliminarii. Echipa bielorusă a eliminat pe Partizani Tirana, cu 3-1 la general. Aris Limassol a câștigat patru din ultimele cinci meciuri disputate pe teren propriu.

Sheriff Tiraspol – Maccabi Haifa (miercuri 20:00)

Șansă dublă – 1X (cota 1.55)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.50)

În ultimele zece meciuri disputate de Maccabi Haifa au fost marcate trei sau mai multe goluri. Sheriff Tiraspol a eliminat pe Farul Constanța în primul tur preliminar, cu 3-1 la general. Campioana Moldovei s-a impus pe teren propriu (3-0), după ce pierduse la limită duelul de la Ovidiu cu echipa lui Gheorghe Hagi. Sheriff participă pentru al 22-lea sezon consecutiv în preliminariile Champions League, reușind o singură dată calificarea în mult râvnitele grupe. Maccabi Haifa vine în Moldova după câștigarea Supercupei din Israel, 3-1 cu Beitar Ierusalim.

Rakow – Qarabag (miercuri, 21:15)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.72)

Campioană a Ploloniei în premieră sezonul precedent, Rakow a început sezonul actual în forță, trecând cu 4-0 la general de Flora Tallinn în primul tur preliminar din Liga Campionilor. Între cele două manșe cu formația din Estonia cei de la Rakow au pierdut Supercupa Poloniei cu Legia Varșovia. O înfrângere dată uitării după victoria din prima etapă a noului sezon, 3-0 pe teren propriu cu Jagiellonia. În primul tur preliminar, Qarabaq n-a avut emoții cu Lincoln Red Imps din Gibraltar (6-1 la general).

Cotă peste 40

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de mai sus programate pe 26 iulie în turul doi preliminar din Liga Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 46.34, iar cu o miză de 50 lei câștigul poate fi de 2.317,02 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci în parte, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.