romania armenia cm 2018

Romania, victorie zdrobitoare cu Armenia

Romania a câștigat sâmbătă seară partida de pe terenul Armeniei cu 5-0, bifând prima victorie din preliminariile Cupei Mondiale 2018. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive  oferite de Betano.com pentru  meciurile din preliminariile CM 2018.

Tricolorii au deschis scorul în minutul 5 prin Stancu, acesta transformând o lovitură de la 11 metri în urma unui henț în careu comis de Grygorian. Jucătorul armean a fost eliminat, iar România a jucat în superioritate numerică pentru aproape 90 de minute.

Adi Popa a dus scorul la 2-0, în minutul 10. O pasă bună de la Stanciu l-a lăsat pe stelist singur cu portarul și nu a ratat.

Două minute mai târziu, Marin a dus scorul la 3-0 cu un șut din afara careului, chiar la debutul său la echipa națională.

Minutul 30 a însemnat 4-0 pentru România. Un șut al lui Stanciu a intrat în poartă violent, cu bara.

Cele patru goluri marcate în prima repriză au fost completate de golul de 5-0 înscris de Chipciu în minutul 60, la capătul unei faze în care fostul stelist l-a învins pe portarul advers din situație de unu contra unu.

În alt meci al grupei, Muntenegru a învins Kazahstan tot cu 5-0.

România se află pe locul 1 al Grupei E, cu 4 puncte, la egaliate perfectă de puncte și golaveraj cu Muntenegru. Clasamentul poate suferi modificări tot sâmbătă seară, când se va juca Polonia – Danemarca.

Au evoluat echipele:

Armenia: Beglarian – Mkoian, Haroian, Andonian, Hairapetian – Grigorian, Pizzelli, Malakian – Ozbiliz, Pogosian, Manoian

Rezerve: Aivazov, Manukian, T. Voskanian, A. Voskanian, Minasian, Kartașian, Badoian, Muradian, Hovhanisian, Hakobian, Harutiunian

România: Tătăruşanu, Benzar, Săpunaru, Dr. Grigore, Latovlevici – Ov. Hoban – Ad. Popa, R. Marin, N. Stanciu, Chipciu – B. Stancu

Rezerve: Pantilimon, S. Lung jr, V. Găman, Moți, St. Filip, Enache, Toșca, Bicfalvi, Prepeliță, D. Rotariu, Fl. Andone, Keșeru, Alibec

Foto: FRF

Leave a Reply