Armenia – Croația și Portugalia – Luxemburg țin capul de afiș, luni, în preliminariile EURO 2024. Cota peste 50 pe Betano, cu Bet Builder!

Meciurile de calificare pentru Campionatul European din 2024 continuă, luni, 11 septembrie cu cinci meciuri, toate în oferta Betano. Dintre acestea am selectat trei partide și, cu Bet Builder activat, am ajuns la o cotă de peste 50, pe opt piețe diferite de pariere, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de luni, 11 septembrie, am ales trei meciuri din preliminariile EURO 2024 și, cu Bet Builder, am mizat pe opt piețe diferite de pariere pe același bilet pentru o cotă de peste 50.

Armenia – Croația (luni, 19:00)
Rezultat final – Croația (cota 1.38)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)
Croația cornere – Sub 5.5 (cota 1.75)
Total cartonașe – Sub 4.5 (cota 1.80)

Armenia și Croația se află la egalitate de puncte în Grupa D, câte șapte pentru fiecare. O grupă condusă de Turcia (10 puncte). Croația, vicecampioana mondială din 2018, este neînvinsă după trei meciuri, în timp ce Armenia de asemenea vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere. Ambele echipe au marcat câte opt goluri în actualele preliminarii, iar toate cele patru meciuri ale armenilor au fost de GG. Armenia și Croația au remizat (1-1) într-un amical din 2021.

Islanda – Bosnia-Herțegovina (luni, 21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.98)
Șansă dublă – 1X (cota 1.55)

Islanda a pierdut ultimele trei meciuri din aceste preliminarii și are patru înfrângeri în cinci partide. Bosniacii au obținut două victorii, iar primul dintre succese a fost chiar în debutul campaniei pe teren propriu cu Islanda (3-0). După trei înfrângeri consecutive bosniacii s-au impus pe teren propriu în fața celor din Liechtenstein, scor 2-1. Bosnia-Herțegovina mai păstrează doar șanse teoretice la calificare, deși suntem abia la jumătatea preliminariilor.

Portugalia – Luxemburg (luni, 21:45)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.82)
Luxemburg cornere – Peste 1.5 (cota 1.57)

Portugalia are punctaj maxim în Grupa J, cu un golaveraj de invidiat (15-0). Luxemburg ocupă locul trei în grupă și vine după trei victorii consecutive, cu Liechtenstein, Bosnia-Herțegovina și Luxemburg. În tur, Portugalia a învins Luxemburg în deplasare, cu 6-0.

Cota peste 50!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri programate luni, 11 septembrie, în preliminariile EURO 2024, poți ajunge la o cotă cumulată de 51.07, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.553,60 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Câștigă cu Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci (2-0)? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe( 1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.