Cota 40 la România – Kosovo, pe Betano, cu Bet Builder. Ai și Mega Cote!

Rezultatul de egalitate înregistrat la finalul meciului cu Israel obligă echipa României să câștige cu orice preț confruntarea cu reprezentativa statului Kosovo, în etapa a șasea a preliminariilor EURO 2024. Chiar dacă ocupă locul patru în grupă, Kosovo va veni la București să-și vândă scump pielea, mai ales după remiza obținută in extremis pe teren propriu cu Elveția, favorita grupei. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, pentru o singură cotă, cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

La meciul România – Kosovo programat marți, 12 septembrie, de la ora 21:45, în preliminariile EURO 2024, am ales cinci piețe diferite de pariere, cu Bet Builder, pe același bilet.

Rezultat final – România (cota 2.02)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.91)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 1.98)
Cornere – Sub 8.5 (cota 2.00)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.70)

România este neînvinsă la jumătatea campaniei de calificare la Campionatul European, însă jocul tricolorilor din meciul cu Israel a fost unul neconvingător.

Cu fiecare meci care ne apropie de finalul acestor preliminarii fiecare meci capătă o încărcătură și mai mare, punctele puse în joc fiind extrem de importante în ecuația calificării.

România n-a învins până acum decât Andorra și Belarus, iar tricolorii sunt practic condamnați să obțină victoria în duelul cu Kosovo.

O echipă care, deși ocupă locul patru în clasament, nu și-a spus ultimul cuvânt în grupa de calificare.

După un 2-2 obținut pe teren propriu contra Elveției, cu gol marcat în minutul 90+4, kosovarii vin la București pentru un joc de totul sau nimic.

Forma de moment

România vine după trei remize la rând, în timp ce Kosovo n-a câștigat niciun meci din ultimele cinci disputate, interval în care formația din Balcanii de Vest a obținut patru rezultate de egalitate.

Ambele echipe au marcat în ultimele două meciuri disputate de România și Kosovo în aceste preliminarii.

România are două victorii, două remize și o înfrângere în ultimele cinci meciuri oficiale disputate pe teren propriu.

Trei din ultimele cinci meciuri ale tricolorilor de pe teren propriu au fost de GG.

Meciuri directe

Singurul duel de până acum a avut loc în tur, când Kosovo și România au remizat la Priștina, scor 0-0.

Un meci în care au fost acordate doar trei cartonașe galbene și în care România a beneficiat de opt din cele unsprezece cornere.

Cota 40

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul România – Kosovo programat marți, 12 septembrie, în preliminariile EURO 2024, poți ajunge la o cotă cumulată de 40.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.000 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul din oferta Betano la secțiunea EURO 2024 – Calificări, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.