Ajax – Spurs, mai multe pariuri decât Liverpool – Barça

Dacă seara de marți a fost una istorică pentru Betano, Liverpool – Barcelona 4-0 devenind cel mai pariat eveniment sportiv al sezonului 2018/2019, cea de miercuri nu s-a lăsat mai prejos, iar Ajax – Tottenham 2-3 a reușit performanța de a depăși partida de pe Anfield Road în ceea ce privește numărul de bilete plasate la Betano.

La fel ca în cazul miracolului reușit de Jurgen Klopp și elevii săi, pariorii au preferat să meargă pe mâna echipei cotate cu șanse mai mici la calificarea în finală, în acest caz Tottenham Hotspur. Astfel, după 1-0 pentru Ajax pe Wembley, 82.15% dintre pariurile plasate pe echipa care va merge în finala de la Madrid au fost pentru Tottenham, iar 5.42% dintre pariurile pe scor corect au mers pe 3-2 pentru Tottenham.

SURPRIZE ȘI ÎN SEMIFINALELE EUROPA LEAGUE? COTELE PENTRU CHELSEA – EINTRACHT ȘI VALENCIA – ARSENAL

Din punct de vedere al mizelor, Ajax – Tottenham 2-3 se situează pe locul al doilea, după Liverpool – Barcelona 4-0, într-un clasament al evenimentelor sportive din acest sezon. Din punct de vedere al numărului de pariuri, partida de pe “Johan Cruyff ArenA” trece în față!

Cum a evoluat cota pe calificarea lui Tottenham:

După tragerea la sorți: 1.7
La ora startului manșei tur: 1.97
După manșa tur (1-0 pentru Ajax la Londra): 3.55
La începutul manșei retur: 3.35
La 1-0 pentru Ajax: 6.5
La 2-0 pentru Ajax: 16.5
La 2-1 pentru Ajax: 9
La 2-2: 2.6

După 0-1 în tur și un hat-trick de poveste al lui Lucas Moura, Tottenham s-a calificat în prima finală din istorie în Liga Campionilor, urmând să întâlnească Liverpool, la Madrid, pe stadionul Wanda Metropolitano, pe data de 1 iunie. VEZI AICI COTELE OFERITE DE BETANO PENTRU CEL MAI AȘTEPTAT MECI DE FOTBAL DIN 2019.

Leave a Reply