ajax lyon

Tot ce trebuie să știi despre Ajax – Lyon

Ajax și Lyon se întâlnesc miercuri seară, de la ora 19:45, în prima manșă din semifinalele Ligii Europa.

Toată lumea știe că Ajax este unul din cluburile cu cele mai multe trofee din lume. „Lăncierii” au participat în toate edițiile de Europa League, formatul nou, de 8 ori la rând.

Betano a pregătit acest meci de mare interes cu peste 200 de tipuri de pariuri și cote cu Marjă 0% – cele care oferă câștiguri maxime pentru pariori.

Pariuri live și înainte de meci pe Ajax  – Lyon (Europa League, 3 mai, ora 19:45)

Ajax se află pentru prima oară în semifinalele Europa League acolo unde a câștigat toate meciurile de pe teren propriu, șapte din șapte.

Lyon a adunat contra echipelor din Olanda 6 victorii, 4 egaluri și două înfrângeri. În deplasările, francezii au în Olanda 3 victorii, 2 egaluri și o singură înfrângere.

Doar într-un singur meci din ultimele 28 Lyon nu a marcat. De obicei este și o echipă care primește gol, așadar un pariu interesant pe Betano diseară este ca ambele echipe să marcheze, cota fiind de 1,50.

Ajax are pe teren propriu 10 victorii la rând în toate competițiile și nu a pierdut în ultimele 12 deplasări în Europa. În ultimele 5 partide jucate la Amsterdam a marcat cel puțin un gol în prima repriză, în toate competițiile.

În 8 din ultimele 9 meciuri din toate competițiile, meciurile lui Lyon s-au termint cu două sau trei goluri și, de asemenea, a primit un gol în fiecare meci.

Echipe probabile

Ajax: Onana; Tete, Sanchez, De Ligt, Riedewald; Klaassen, Schöne, Ziyech; Traoré, Dolberg, Younes.
Nu vor juca: Veltman, Viergever, Sinkgraven

Lyon: Lopes; Jallet, Nkoulou, Diakhaby, Morel; Gonalons, Tousart; Tolisso, Cornet, Valbuena; Fekir.
Nu va juca: Rybus
Incerți: Lacazette, Tolisso

Foto: UEFA.com

Leave a Reply