euro 2016 portugalia polonia

EURO 2016: Polonia si Portugalia deschid sferturile


Meciul dintre Polonia și Portugalia este primul sfert de finală de la EURO 2016 și va avea loc joi seară, de la ora 22:00.

Multă lume se poate gândi înainte de această partidă că, dacă Ronaldo joacă bine, Portugalia va câștiga. Dar lucrurile nu stau chiar așa.

Polonia a arătat un joc foarte solid la acest EURO. Fără să fi câștigat până acum vreo partidă în fazele eliminatorii ale unui turneu european din șase încercări, Polonia a trecut deja de optimi și a bifat o premieră.

Dacă Portugalia va încerca în primul rând să se apere, la fel cum a făcut cu Croația, ne putem aștepta la un meci echilibrat, care să aibă nevoie de prelungiri sau lovituri de departajare. Un 0-0 are o cotă la pariuri sportive de peste 5 pe Betano.

Lewandowski, un lider tăcut al jocului de echipă 

Chiar dacă Robert Lewandowski nu a marcat nici un gol, el a contribuit pe deplin la toate fazele de joc ale Poloniei. Este un lider tăcut, care face legătura între coechipieri și pune mereu presiune.

Cu toate acestea, Polonia nu se bazează doar pe Lewandowski, ci face un joc coerent, colectiv. Să nu uităm faptul ca Polonia și Germania au fost singurele echipe din grupele EURO 2016 care nu au primit gol. Iar Polonia a încasat un gol în optimi de la Elveția cu ajutorul barei și a unei foarfeci care iese o dată la patru ani.

Portugalia = Ronaldo

De cealaltă parte, Portugalia pare să se bazeze pe un singur om, pe Ronaldo. Acesta a adus lusitanilor calificarea în optimile de finală, după ce a egalat aproape de unul singur Ungaria în două rânduri, în acel 3-3 nebun.

El a fost cel care a trimis în repriza a doua de prelungiri șutul periculos din meciul cu Croația, primul pe poartă expediat în acea partidă de lusitani, în urma căruia Quaresma s-a trezit cu mingea în fața porții goale, marcând golul calificării.

Cote pariuri sportive Polonia – Portugalia

Polonia – Portugalia beneficiază de MARJĂ 0% pe Betano.com. Pentru variantele de pariere 1-X-2 partida are cote de 3,94 – 3,00 – 2,40.

Declarații înainte de meci

Fernando Santos, antrenorul Portugaliei, a declarat la conferința de presă oficială, de miercuri, că „va fi o partidă echilibrată. Polonia este o echipă care cunoaște bine strategia jocului, cu un profil pe care până acum nu l-am mai întâlnit la EURO”.

Adam Nawalka, atrenorul Poloniei, a afirmat că „știm că putem trece mai departe. Nu este o surpriză traseul nostru de până acum. Portugalia este foarte puternică pe contraatac, ne așteptăm la un meci dificil”.

FOTO: UEFA.com

One Comments

  1. Pingback: EUROcifre Polonia - Portugalia - Betano Blog

Leave a Reply