Ești nou pe Betano? Acum ai TREI opțiuni de Bonus 100% de Bun Venit!

Betano, cea mai bună platformă mobilă de pariuri din lume – conform Galei EGR Awards 2019 – lansează trei tipuri de Bonusuri pe piața din România!

Ești utilizator nou pe platforma Betano și încă nu ai apucat să faci prima ta depunere? Avem vești extrem de bune pentru tine! Nu una, nu două, ci trei! Ai șansa de a beneficia de unul dintre cele trei Bonusuri de 100% de Bun Venit! Iată variantele de Bonus pe care le vei avea la dispoziție după ce contul tău va fi alimentat pentru prima dată:

  1. Bonus 100% pentru prima depunere până la 500 de lei pentru Pariuri Sportive și Virtuale;
  2. Bonus 100% pentru prima depunere până la 1.000 de lei pentru Cazino;
  3. Bonus 100% pentru prima depunere până la 500 de lei pentru Pariuri Sportive sau Cazino.

Te întrebi ce anume reprezintă Bonusul de 100% pentru prima depunere? E simplu! Să-ți dăm un exemplu: dacă prima ta depunere pe Betano este de 250 de lei, tu vei primi încă 250 de lei drept Bonus!

Dacă ești în căutare de și mai multe informații despre Bonusul de 100% la prima depunere, AICI  poți găsi detalii cu privire la această nouă ofertă.

Pentru că pe Betano jocul începe acum și nu se termină niciodată, veștile bune continuă! În cazul în care nu știai, pe platforma noastră ai miza înapoi la 0-0! Te aștepți ca echipa favorită să se impună la scor împotriva unor adversari mai slabi, dar rezultatul rămâne neschimbat timp de 90 de minute? Avem soluția: Betano îți oferă miza înapoi!

Tot ce trebuie să faci este să pariezi înainte de lovitura de start a unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact, iar dacă rezultatul final va fi 0-0, banii ajung înapoi la tine în cont!

Să-ți dăm și un exemplu: ai meciul Barcelona – Real Madrid, iar tu alegi pronosticul 2-0 pentru Barcelona scor final. Tabela rămâne neschimbată timp de 90 de minute și tu ești dezamăgit că nu ți-a ieșit pronosticul. Cu toate acestea, chiar dacă pariul este necâștigător, tu îți primești banii înapoi!

Pariază și distrează-te pe Betano, unde găsești o ofertă completă pe fotbal: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de lovitura de începere și BetCombo, Misiuni cu premii speciale în fiecare weekend, precum și Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano.

Leave a Reply