Top cele mai grozave sloturi cu fructe pe Betano

EGT este cel mai cunoscut dezvoltator de jocuri de noroc online, iar sloturile realizate de ei sunt demult în oferta Betano. In sălile de joc dar și pe platforma online Betano, sloturile cu fructe sunt deosebit de populare. Iată cele mai tari păcănele clasice cu fructe pe care le poți încerca offline:

  1. Shining Crown

Shining Crown este poate printre cele mai jucate sloturi cu fructe și șeptari iar majoritatea sălilor de joc au acest slot în oferta lor. Pe cele 5 role de joc și 10 linii de plată se rotesc  simbolurile de bază (fructe, simbolul cifrei norocoase 7, clopotul auriu), iar simbolurile  Scatter sunt steluța și semnul dolarului american. 

Simbolul Wild este o coroană aurie, care substituie orice alt simbol, cu excepția Scatter-ului. Jocul Shining Crown agreabil și este recomandat atât jucătorilor începători dar și celor experimentați. Creatorii de sloturi de la EGT au optimizat acest joc pentru dispozitivele mobile, așa că te poți bucura de distracție de oriunde și oricând , direct de pe telefonul mobil, pe platforma Betano.

  1. Sizzling Hot

Jocul Sizzling Hot este un alt îndrăgit joc de păcănele, prezent offline dar și pe platforma Betano. Atmosfera sclipitoare creată de simbolurile de joc este întregită de fundalul sonor antrenant, care te face să savurezi din plin emoțiile oferite de joc, exact ca la aparatele de joc.

Cele  5 role de joc derulează diferite simboluri cu fructe care aduc câștiguri excelente. Combinațiile câștigătoare sunt alcătuite din simboluri identice. Simbolul special Scatter generează câștiguri bune iar jocul produs de Novomatic are o rată de returnare la jucător de 95,6%. 

  1. Burning Hot

Acest joc de tip slot de la EGT în sălile de joc dar este apreciat mai ales online, pe platforma optimizată pentru dispozitive mobile de la Betano. Jocul include doua simboluri speciale Scatter (dolarul american și steaua) si un simbol Wild, reprezentat de un trifoi norocos cu 4 foi.

 O altă funcție specială a jocului Burning Hot care merită încercată este Gamble. Funcția  permite selectarea unei culori a cărții de joc – roșu sau negru. Dacă ghicești corect, ți se dublează suma pariată, însă dacă greșești, pierzi. Jucătorii adoră păcănelele unde pot obține bonusuri. Aici e vorba de jackpot, care este declanșat la întâmplare, are patru nivele și fiecare nivel fiind ilustrat printr-o culoare care aparține setului de cărți de joc.

Concluzii

Jocurile slot cu fructe sunt mereu în topul preferințelor multor jucători pentru că sunt ușor de jucat, nu au reguli complicate, oferă câștiguri consistente, iar la Betano găsești mereu oferte multe așa că urmărește promoțiile săptămânale sa fii la curent cu toate noutățile.

Leave a Reply