Cazinoul Betano

Runda Misterioasă la Ruletă

Dacă e miercuri, e ruletă! Și nu una banală ci Ruleta Exclusivă de la Betano, unde ai ocazia să profiți de runda misterioasă, de la 18 la ora 1. Caută numărul norocos al rundei, iar dacă ai pariat chiar pe acel număr, ai șansa să câștigi 50 de jetoane de Aur puse la dispoziție din cele 700 de jetoane oferite de Betano. De două ori pe oră, norocul e de partea ta, la runda misterioasă la ruletă!

Unde poți juca la ruleta? Ai online posibilitatea de a alege Masa exclusivă Betano, în secțiunea Cazino Live. În fiecare miercuri a lunii februarie, ia parte la aventura ruletei misterioase și trăiește emoțiile dintr-un cazino de lux, alaturi de Masa de ruletă, numai la Betano. Poți folosi jetoanele de aur timp de trei zile, la masa de ruletă Betano, fiecare jeton valorează 5 lei. Imediat ce ai un pariu activ pe o rundă câștigătoare la Ruleta Exclusivă Betano, primești valoarea creditată în cont.

Betano te răsfață cu câștiguri tentante și multă distracție, iar jocurile de masă și mai ales Ruleta sunt mereu preferate de jucători. Ai la dispoziție mese diferite de Ruletă și cea mai grozavă este Ruleta Exclusivă de la Betano, unde te distrezi și te bucuri de jetoane de aur.

Intri online în contul tău, profiți de atmosfera fascinantă de cazino și ai șanse sporite de câștig în fiecare miercuri seara, la Ruleta Exclusivă Betano!