Vegas Mărțișor

Rotiri Gratuite de Mărțișor!

Cu ocazia zilei de 1 martie, Betano vă urează o primăvară frumoasă și oferă un cadou de mărțișor tuturor clienților: Rotiri Gratuite!

Oferta de Mărțișor în Vegas: 3 Rotiri Gratuite la Flowers

Nu vă putem trimite ghiocei, dar am găsit alte flori pentru voi! Pentru că vrem ca toată lumea să se bucure astăzi, cadoul din Vegas este extrem de ușor de primit. Tot ce trebuie să faceți este să intrați în secțiunea Vegas de pe site-ul Betano, să deschideți jocul Flowers, iar cele 3 Rotiri Gratuite sunt creditate instant! Acestea sunt valabile timp de 3 zile și pot fi folosite doar la Flowers.

Vă invităm să rămâneți în Vegas, unde puteți găsi deja peste 100 de sloturi video. Fenomene internaționale, cum ar fi jocul inspirat din serialul Vikings sau slotul anului 2018 – Jumanji sunt preferatele jucătorilor și au fost adăugate recent. Strolling Staxx, lansat la nivel mondial în februarie, poate fi găsit tot în Vegas. Iar promoțiile și turneele vă așteaptă în fiecare zi în Cazinoul nostru, ce poate fi accesat oricând, de pe orice device.

Oferta de Mărțișor în Cazinou: 10 Rotiri Gratuite la Buffalo Blitz

Secțiunea Cazinou are, la rândul ei, o promoție de 1 martie. Jucați orice slot video al furnizorului PlayTech, din Cazinou, rulați 200 de lei și primiți automat 10 Rotiri Gratuite la unul dintre cele mai populare jocuri de pe site, Buffalo Blitz. Oferta nu este disponibilă și la jocurile de masă, iar Rotirile câștigate pot fi folosite într-un interval de 7 zile.

Buffalo Blitz: Îmbogățește-te cu bizonii americani în Vegas!

 

Vă dorim o primăvară frumoasă și sperăm să o începeți cu bine alături de noi. Distracție plăcută în Cazinoul Betano!

Cazinoul tău. Peste tot, cu tine!

Leave a Reply