Buffalo-Blitz

Buffalo Blitz: îmbogățește-te cu bizonii americani în Vegas!

Buffalo Blitz a trimis animalele din jungla americană în Vegas. Urșii, râșii sau elanii s-au alăturat bizonilor cu scopul de a-ți umple buzunarele în cazinoul Betano!

Cazinoul Betano: peste tot, cu tine. Intră acum și distrează-te cu jocurile din cazinoul nostru!

Buffalo Blitz este un joc video oferit de PlayTech cu 6 role a câte 4 rânduri și 4096 combinații câștigătoare. Acțiunea jocului e în sălbăticia americană, fiind imediat introdus în acea atmosferă de coloana sonoră a jocului. Simbolurile sunt animale ce se găsesc în Statele Unite (bizoni, urși, elani, sconcși, râși), cărți de joc (de la 9 la A) și un diamant. Scopul diamantului, apărut în mod bizar în joc, este de a-ți mări câștigul. Atunci când apare pe ecran, profitul tău poate fi mărit de până la 5 ori!

Simbolul cel mai căutat în acest joc este, evident, bizonul. El aduce cele mai mari câștiguri, care pot fi de 300 de ori miza ta – atunci când apar 6. Combinația ideală este cea dintre bizoni și diamant. Cum bizonii aduc profituri uriașe iar diamantele le înmulțesc, cu 6 bizoni și un diamant pe ecran îți poți umple conturile cu o sumă de 1500 ori mai mare decât miza ta!

Buffalo Blitz are și rotiri gratuite, care merg, inițial, de la 10 până la 100. Acestea continuă, însă. Când reaar simbolurile de Rotiri Gratuite poți obține alte 100, într-un proces care se poate repeta de foarte multe ori și poate aduce câștiguri uriașe.

Află, de pe blogul Betano, care sunt cele mai populare jocuri în Vegas și ce oferte găsești în cazinoul nostru în perioada sărbătorilor!

Leave a Reply