Noutățile lunii pe Betano: Quantum Roulette, Majestic Megaways și alte sloturi!

Luna mai vine cu o nouă îmbogățire a portofoliului Betano, iar utilizatorii platformei noastre au șansa de a se bucura, printre altele, de Quantum Roulette și Majestic Megaways, două noi opțiuni de câștig și unele dintre cele mai importante nume din lumea jocurilor de noroc online.

Vizitatorii Cazinoului Live s-au obișnuit cu două dintre cele mai populare mese de casino din online-ul românesc, București Roulette si Bucuresti Blackjack, și-au petrecut timp și la celelalte mese exclusive, iar acum au șansa să testeze Quantum Roulette, un concept dezvoltat de providerul PlayTech care le oferă clienților șanse mai mari de câștig. Ce e diferit la Quantum Roulette? Înaintea fiecărei runde, un număr e desemnat drept multiplicator, iar acest lucru înseamnă că, dacă unul dintre utilizatorii aflați la masă pariază pe el și numărul iese câștigător, câștigul i se multiplică de 500 de ori! O opțiune care oferă șanse mari la un câștig important!

Majestic Megaways și alte noutăți în Vegas

Nici Vegasul, secțiunea Betano în care se găsesc cele mai multe sloturi online, nu rămâne dator în mai 2020. Și punctează prin Majestic Megaways, joc video în care numărul liniilor de plată se schimbă la fiecare rotire și se poate ajunge la mii de posibilități de câștig în fiecare rundă. Pe lângă acesta, în Vegas și-au făcut intrarea trei sloturi importante: Big Win 777 (Play’n Go), Dawn of Egypt (Play’n Go) și 100 Burning Hot (EGT), care li se adaugă sutelor de sloturi de la provideri de top existente deja.

Pe lângă sloturile menționate mai sus, pe Betano au mai ajuns zeci de alte jocuri video, care vin să completeze o ofertă complexă în Cazinou și Vegas. De la show-ul Trivia de Fotbal Live, desfășurat duminică, luni și marți, de la 21:30, la ofertele zilnice, în urma cărora utilizatorii pot câștiga Rotiri Gratuite la sloturi precum Book of Dead, Great Blue Jackpot și Gladiator Jackpot, au banii înapoi la mesele Evolution și sloturile EGT și Novomatic sau Jetoane de Aur la mesele de Blackjack și Ruletă.

Leave a Reply