Penalty Legendar | Hai să-l cunoști pe Helmut Duckadam!

Alexanko, Pedraza, Pichi Alonso și Marcos. Sunt cele patru nume care, pe 7 mai 1986, pe Ramon Sanchez Pizjuan din Sevilla, i-au permis lui Helmut Duckadam să intre în istoria fotbalului și să apere patru penalty-uri în finala Cupei Campionilor Europeni dintre Steaua și Barcelona. Vrei să fii altfel decât cei patru spanioli!? Prin turneul Penalty Legendar, Betano îți oferă șansa de a-l cunoaște și de a-l învinge de la 11 metri pe omul care a semnat cea mai mare performanță a sportului românesc.

De câte ori ai auzit “Apărăăă Duckadam!” și “Am câștigat Cupa!”? De câte ori te-ai gândit cum a fost în acea seară de 7 mai în care s-a scris istoria fotbalului românesc? De multe ori! Acum e momentul să cunoști legenda în persoană și, mai mult, să ai șansa să-i marchezi de la 11 metri legendarului portar intrat în Cartea Recordurilor cu cele patru parade în fața jucătorilor Barcelonei.

Vino pe Betano, joacă în Vegas, intră în turneu și hai să-l cunoști pe Duckadam!

Cum? Joacă sloturile NetEnt, urcă în clasament și, dacă ești printre primii 10, te invităm la un experiment VIP de neuitat alături de Helmut Duckadam. Nu prinzi top 10? Nu-i nimic! Avem și alte premii de consolare!

Când te poți întâlni cu Duckadam? La finalul lui august, după o lună plină în Vegas, locul în care Betano a adunat peste 300 de sloturi online, printre care unele inspirate din seriale celebre precum Narcos sau Vikings.

Nu rata șansa imensă! Poți câștiga biletele până pe 25 august!

Leave a Reply