Strike

Strike revine! Premii garantate în fiecare lună pentru pronosticuri corecte

Strike by Betano, aplicația prin care iubitorii fotbalului au câștigat premii în bani dând pronosticuri corecte la Campionatul Mondial, revine! Intră din nou în joc și câștigă, lunar, marele premiu de 100.000 lei!

Strike, aplicația lansată de Betano pentru fanii sportului, s-a bucurat de un real succes la Campionatul Mondial, iar de astăzi revine cu noi provocări! Zilnic vei avea întrebări cu două variante de răspuns, iar dacă dai pronosticul corect seria ta Strike crește. Construiește seria maximă, ajungând la 31 răspunsuri corecte consecutive, și câștigi Marele Premiu în valoare de 100.000 lei! În cazul în care niciun participant nu ajunge la 31, la finalul fiecărei luni liderii din clasament au premii garantate de 10.000 lei!

Cea mai importantă schimbare pentru jucători este că, de acum, un răspuns greșit nu te scoate din joc! Poți folosi o viață suplimentară pentru a rămâne în cursa pentru premiile garantate. În plus, dacă dai și al doilea răspuns greșit și seria ta se încheie, poți reveni în joc imediat, pornind de la 0, și poți câștiga Marele Premiu dacă atingi 31!

Cele mai multe întrebări vor fi din fotbal, dar dacă știi bine și alte sporturi poți alege altele din handbal, baschet, volei, snooker, polo, hochei sau fotbal american! În fiecare zi vor fi întrebări cu doar două răspunsuri posibile, precum „Câștigă Real Madrid?” sau „Înscrie Lionel Messi?” pentru fotbal. La alte sporturi, câteva exemple sunt „Va înscrie un portar?” (handbal), „Va reuși LeBron James un Double Double?” (baschet), „Care echipă va reuși primul as?” (volei) sau „Cine va avea cel mai mare break?” (snooker).

Ce trebuie să faci:

  • Descarcă gratuit aplicația pentru App Store sau Google Play
  • Înregistrează-te cu contul tău Betano
  • Alege întrebarea potrivită și dă răspunsul corect
  • Construiește-ți seria maximă
  • Câștigă marele premiu
  • Joacă din nou în luna următoare

2 Comments

  1. Si full bet-ul il primesc in cont?

  2. Post By Lucian

    da

Leave a Reply