streaming live betano

Streaming live pe Betano – Tutorial


Betano.com oferă o gamă largă de evenimente din sport care pot fi vizionate zilnic în format video în direct (live streaming). Mai jos îți spunem cum poți viziona meciuri și cum le poți găsi cu ușurință pe site.

Cum se poate viziona un meci cu live streaming

Pentru a viziona un meci cu Live Streaming pe Betano.com trebuie să te înregistrezi sau să te autentifici pe site și să ai un sold minim de 0,50 RON în cont sau un pariu deschis în ultimele 24 de ore, excluzând pariurile antepost.

Program de Live Streaming

Pentru a alege ce evenimente sportive să vizionezi în format video, în direct, pe Betano.com, pe site există un program care le adună pe toate într-un loc. Programul este aici și poate fi accesat oricând din pagina de Pariuri Live, prin apăsarea butonului „PROGRAM STREAM LIVE”.

În pagina de Program Stream Live sunt vizibile toate meciurile ce vor urma să fie transmise pe site în format live video, în ziua respectivă. Fiecare meci este însoțit și de o iconiță a sportului, pentru a fi mai ușor de observat sportul preferat, dar și de ora la care începe transmisia.

Meciurile cu live streaming, semnalate pe home dar și în Pariurile Live

Nu doar în pagina de Program se pot observa evenimentele care beneficiază de imagini video în direct. Inclusiv pe homepage-ul Betano.com, evenimentele care beneficiază de live streaming sunt semnalate cu o iconiță mică a unui televizor sau cu textul „STREAMING!” lângă ele.

De asemenea, în pagina de Pariuri Live, evenimentele care deja au început și beneficiază de Streaming Live sunt vizibile având lângă ele iconița unui mic televizor.

Am indicat cu o săgeată roșie în captura de ecran de mai jos de pe site-ul Betano.com modul în care sunt indicate meciurile și evenimentele care beneficiază de transmisiuni video live:
live streaming betano

Când începe un eveniment cu Streaming Live pe Betano.com

Streaming-ul live începe, la fel ca la televizor, în momentul în care începe și evenimentul sportiv. Dacă pentru un meci de fotbal, de exemplu, ora este fixă pentru că se știe exact când are loc lovitura de start, pentru un meci de tenis transmisia live video poate întârzia.