betano pariu antepost liga 1

Pariu special pe câștigătoarea Ligii 1 (Betano.com)


Cine va câștiga Liga 1 în sezonul 2016/2017? Dacă ai o idee, Betano.com oferă un pariu special, antepost, în acest sens.

Steaua București are prima șansă de a lua campionatul, cu o cotă de 2, urmată îndeaproape de Astra Giurgiu cu cota 3.

A treia șansă o are Dinamo, dar la ceva distanță de Steaua și Astra. Roș-albii sunt cotați cu 8 pentru titlu.

Pandurii au o cotă de 10, iar mai departe cifrele cresc: CFR CLuj – 20, Viitorul Constanța și ASA Târgu Mureș  – 25.

Brusc totul se duce la cota 100 pentru CSMS Iași și CSU Craiova.

FC Botoșani și Rapid București au cota 500, iar în fine trei echipe sunt cu cota 1000: Concordia Chiajna, Gaz Metan Mediaș și CS Voluntari.

Pariul antepost special pentru câștigătoarea Ligii 1 se află aici, pe site-ul Betano.com.

Ce este un pariu antepost?

Pariul antepost este un pariu care se realizează pe termen lung, prin care se încearcă anticiparea câștigătorului unui campionat, al unei competiții etc.

Chiar dacă pariul antepost continuă să fie valabil și pe durata competiției, în mod cert cotele se vor modifica în funcție de șansele echipelor implicate.

De exemplu, în cazul de mai sus, dacă Rapid va fi pe locul 1 în Liga 1 după începerea campionatului, clubul giuleștean nu va mai avea cota 1.000, ci o cotă mult mai mică, cuprinsă între 1 și 2.

De aceea, pariurile antepost pot oferi niște cote foarte mari sau cel puțin interesante celor care pot anticipa sau cred în șansele unei echipe considerare fără șanse înainte de începutul unuei competiții.

Leicester, pariu antepost cu cota 5.000

Pentru amatorii de pariuri antepost, precum cel de mai sus, trebuie amintit ca au fost în Anglia pariori care au prins cota de 5.000 pentru Leicester înainte de startul sezonului care a adus „vulpilor” unul dintre cele mai neașteptate titluri din fotbalul englez.

Cota de 5.000 a ajuns la sub 2, după ce Leicester a ajuns pe locul 1 în Premier League după câteva etape de campionat. Dar cei care pariaseră cu acea cotă uriașă au câștigat sume uriașe cu mize foarte mici.

 

Leave a Reply