romania pariuri speciale antepost cupa mondiala 2018

Pariuri speciale antepost pe calificarea României la Cupa Mondială 2018


România a părăsit EURO 2016, dar se îndreaptă cu un antrenor nou către preliminariile de la Cupa Mondială 2018. Avem deja primele pariuri speciale antepost pentru România, în calificările pentru mondial.

Țara noastră se află în Grupa E, alături de Danemarca, Polonia, Muntenegru, Armenia și Kazahstan.

Formatul de calificare la Cupa Mondială este următorul pentru Zona Europa: sunt nouă grupe, iar câștigătoarea din fiecare avansează la mondiale. Cele mai bune opt locuri doi din grupe vor juca un baraj în sistem tur-retur pentru calificarea la turneul final din Rusia.

Agenția online de pariuri sportive Betano.com a creat două pariuri speciale antepost pentru șansele României și nu numai în Grupa E.

Se va califica România?

Betano.com îi oferă României șansa a treia de calificare din Grupei E, după Polonia și Danemarca. Polonia are cota de 1,75 pentru a se califica, urmată de danezi cu 2,40 și de tricolori cu 2,75.

Așadar, România este privită cu șanse mari de a merge măcar în baraj și de a avansa în play-off, dar destul de departe de a pune probleme pentru locul 1 Poloniei, o echipă care a jucat solid la EURO 2016.

Va câștiga România grupa?

De asemenea, un alt pariu special antepost indică România cu șansa a treia de a câștiga Grupa E. Pentru acest pariu, tricolorii beneficiază de cota 4,00. Cu un antrenor nou în preliminarii, România are șansele ei, iar cota este atractivă.

Pentru cine nu crede în echipa noastră, atunci poate alege o altă cotă bună, cea de 2,40 atribuită Poloniei, echipa care are în mod real cele mai mari șanse de a termina prima în Grupa E.

Untitled-1Unde găsesc pariurile speciale antepost pe Betano.com?

Pariurile antepost pe Betano.com se găsesc pe bara din dreapta a siteului, marcate de titlul „SPECIALE”.

O categorie pentru pariuri antepost se numește „Câștigători competiție” și include  câștigătorii multor campionate sau evenimente de fotbal și alte sporturi, din toată lumea.

A doua categorie pentru pariuri antepost se numește „Pariuri speciale” și include pariuri speciale, cu multe variante și idei de pariere, care se pot plasa antepost pe campionate sau evenimente de fotbal și alte sporturi, din toată lumea.

Leave a Reply