Vocea se apropie de final!

Betano oferă cote pentru show-urile live de la Vocea! Marii favoriți la trofeu

Show-ul de televiziune care aduce suspansul în luna decembrie se apropie de punctul culminant. Am ajuns în faza semifinalelor la Vocea României, iar cei patru antrenori au rămas fără putere și destinul concurenților se află în mâinile publicului. Cine ajunge în marea finală? Aflăm vineri, 6 decembrie, din evenimentul live pentru care Betano a pregătit o ofertă cu adevărat specială la pariuri sportive online.

Horia Brenciu, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă au rămas cu câte trei concurenți în cursa pentru marele trofeu. I-au pregătit cum au știut mai bine, și-au făcut calculele și strategiile din timp, iar acum totul se află în mâinile telespectatorilor, care vor decide, prin vot, cine va face pasul spre marea finală. Distribuția show-ului de vineri:

Echipa lui Horia Brenciu: Oana & Răzvan Ailoae, Adriana Simionescu, Elena Bozian;
Echipa Irinei Rimes: Bogdan Dumitraș, Jasmina Răsădean, Amanda Aprotosoaei;
Echipa lui Smiley: Renee Santana, Andi Țolea, Elena Ilie;
Echipa lui Tudor Chirilă: Dragoș Moldovan, Mădălina Lefter, Gabriel Bîscoveanu;

Dragoș Moldovan și Tudor Chirilă, favoriții sezonului 9

“Va veni un pic mai mult decât show prin show”, anunță Tudor Chirilă, antrenorul care, conform cotelor Betano, are cele mai mari șanse să câștige sezonul al nouălea, urmat de Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu. Din punctul de vedere al concurenților, în fruntea cotelor se află Dragoș Moldovan, elevul lui Tudor Chirilă, plasat mai bine decât Renee Santana (echipa Smiley), Bogdan Dumitraș (echipa Irinei Rimes) și Andi Țolea (echipa lui Smiley). Iar oferta Betano nu se oprește aici! Înaintea show-ului de vineri, poți paria pe câștigător, antrenorul câștigătorului, genul câștigătorului, dar și pe concurentul care se califică în finală din fiecare echipă. Totul e la mâna publicului, let the show begin!

Leave a Reply