Betano România

BETANO devine partenerul principal al celei mai bune echipe românești de CS:GO, Nexus Gaming

BETANO.COM, cea mai bună platformă mobilă de cazinou online și pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, continuă să investească în dezvoltarea sporturilor electronice și devine partenerul principal al echipei Nexus Gaming, cea mai renumită organizație de sporturi electronice din România.

Sporturile electronice (e-Sports) nu mai reprezintă o nișă la nivel global și se dovedesc a fi adevărați competitori pentru sporturile tradiționale, atrăgând tot mai mulți jucători valoroși care fascinează spectatorii prin talentul, reflexele și spectaculozitatea strategiilor abordate. Ca în orice sport, atingerea potențialului maxim are nevoie de susținere, astfel că BETANO se alătură celei mai bune echipe românești de CS:GO și o sprijină pentru a-și atinge obiectivele din competițiile europene și internaționale.

”BETANO întelege că sportul nu înseamnă întotdeauna activitate fizică intensă, ci este un cumul de aptitudini, perseverență și talent. Urmărim trendurile și investim constant în tehnologie, inovație și susținerea elitelor sportive din rândul tinerelor generații. Era digitală a dat naștere unor noi competiții care completează paleta sporturilor tradiționale, iar noi suntem pregătiți să sprijinim performanța în acest nou segment. Nexus Gaming a devenit în ultimii ani sinonim cu performanța în sportul electronic din România și se alătură familiei Betano, din care fac parte echipele de fotbal FCSB și Universitatea Craiova, dar și mari sportivi, precum Ciprian Marica și  Marian Drăgulescu, acest lucru subliniând nu doar importanța pe care o acordăm e-sportului, dar și deschiderea spre noi orizonturi”, a declarat Vadim Cușnarencu, Marketing Manager pentru Sport și Sponsorizări BETANO România.

Nexus Gaming CS:GO reprezintă cea mai valoroasă echipă din țară, dominând toate competițiile naționale și având o prezență activă pe scena internațională. Este singura echipă care a reprezentat de două ori România la campionatul mondial (IESF), ocupând locul doi în 2017 și locul al treilea în 2018. De asemenea, este singura echipă românească prezentă în liga ESEA Premier, a doua cea mai importantă ligă pentru echipele internaționale de CS:GO.

“Am fost întotdeauna conștienți de implicarea BETANO în sprijinirea dezvoltării sportivilor din toate domeniile și ne bucurăm că munca depusă de noi în ultimii cinci ani, împreună cu pasiunea și dedicarea jucătorilor noștri, este remarcată. Considerăm că am fost pionierii acestei piețe în România, iar faptul că facem tranziția de la o categorie de nișă către una mainstream nu poate decât să ne bucure. Ne simțim onorați de acest parteneriat și considerăm ca acesta ne motivează și ne obligă, în același timp, ca anul 2021 să fie cel mai de succes pentru echipa noastră”, a declarat Octav ”ang” Crețu, Managing Partner Nexus Gaming.

Echipa Nexus Gaming CS:GO este formată din următorii jucători:

Cătălin “BTN” Stănescu – BTN, 31 de ani, este in-game-leader și totodată cel mai experimentat jucător român de CS:GO, fiind considerat un veteran al scenei. Acesta ia deciziile importante în timpul unui meci, asumându-și cel mai greu rol din joc.

Adrian “XELLOW” Guță – XELLOW, 20 de ani, este AWPer-ul echipei și cel mai bun român pe postul său. XELLOW este cel mai cunoscut și îndrăgit jucător român de CS:GO din țară, reușind să se afirme încă de la vârsta de 16 ani, prin prezența la numeroase turnee naționale & internaționale.

Ivan “iM” Mihai – iM, 21 de ani, este rifler și entry fragger-ul echipei. Este unul dintre cei mai buni jucători din România, având în aproape fiecare meci rezultate impresionante împotriva jucătorilor de top din străinătate. De asemenea, el joacă și în FPL-C , liga intermediară a FPL-ului – considerată cea mai importantă ligă de CS:GO din lume, unde sunt admiși doar cei mai buni și constanți jucători.

Valentin “SEMINTE” Bodea – SEMINTE, 23 de ani, este rifler și second AWPer al echipei, excelând în ambele roluri. El a devenit cunoscut în 2015, când a publicat pe YouTube un tutorial de spray control, și este considerat primul român care a stăpânit acest skill, iar replica ”Semințe Spray” a intrat în vocabularul jucătorilor atunci când vine vorba de controlul reculului armei.

Cristian “sXe” Niță – sXe, 23 de ani, este support-ul echipei și cel mai bun jucător din România pe acest rol. De asemenea, el își poate asuma și rolul de antrenor, reușind să își perfecționeze acest atu în perioada în care a decis să ia o pauză competițională.

Acțiunile BETANO de promovare a sportivilor de performanță și a competițiilor sportive din România s-au concretizat prin încheierea de parteneriate strategice încă de la intrarea brandului pe piața locală. BETANO a fost primul operator din România care a sponsorizat un eveniment de e-Sports, devening partenerul principal al turneului BETANO Masters de Counter-Strike: Global Offensive, organizat în România, Portugalia, Germania, și al primei ediții a Campionatului Național Digital pe Circuit.

În România, BETANO investește constant în susținerea sportului de performanță și a sportivilor de elită, fiind partenerul principal al echipei CS U Craiova, partenerul oficial al echipei de fotbal FCSB, partenerul oficial al celei mai bune luptătoare a României, Alina Vuc, al gimnastului român Marian Drăgulescu și al echipei de canotaj Gianina Beleagă – Ionela Cozmiuc, dar și partenerul principal al Federației Române de Automobilism Sportiv pentru Campionatul Național de Raliuri. De asemenea, BETANO a încheiat parteneriate strategice cu fostul jucător de fotbal la echipele Steaua și Rapid, Narcis Răducan, și Ciprian Marica, fostul internațional român, ambasador BETANO, care va sprijini inițiativele brandului de promovare a excelenței în sport,  precum și de susținere a cauzelor sociale și a jocului responsabil.

***

Despre BETANO.com

BETANO face parte din grupul Kaizen Gaming, leader pe piața de GameTech din Grecia, alături de brandul Stoiximan. La nivel regional, Kaizen numără peste 800 de angajați, dintre care peste 5% sunt români. BETANO are o prezență activă în zona de Joc Responsabil, prin implementarea unor soluții inovatoare, bazate pe utilizarea Inteligenței Artificiale (AI), pentru a veni în sprijinul utilizatorilor și a le oferi o experiență de pariuri sportive și cazinou online completă. De asemenea, compania susține comunitățile din toate țările în care este prezentă, prin implicarea în proiecte ample de responsabilitate socială la nivel regional.

Grupul este prezent în șase țări: în Grecia și Cipru, prin brandul Stoiximan, și în Germania, România, Portugalia și Brazilia, prin brandul internațional BETANO. Pentru mai multe detalii, vizitați: BETANO.com și pagina de Facebook.

Despre Nexus Gaming

Nexus Gaming este cea mai de succes organizație de e-Sports din România, cu numeroase premii obținute în competiții naționale și internaționale. Nexus Gaming reunește echipe de CS:GO, League of Legends și PUBG, iar sediul organizației este Nexus Gamers Pub, cea mai performantă sală de jocuri video din sud-estul Europei. Echipa de CS:GO este considerată cea mai de succes echipă românească, titlurile câștigate în ultimii ani aducându-i premii în valoare de aproximativ 100.000 de dolari.