Răzvan Lucescu, favorit la câștigarea titlului și anul viitor

Învingător la pas în ediția 2018/2019 a Superligii din Grecia, Răzvan Lucescu (50 de ani) și-a prelungit pe încă doi ani contractul cu PAOK Salonic, echipa sponsorizată de Stoiximan, numele sub care Betano activeazî în Grecia, iar românul e favorit la câștigarea unui nou titlu. Ediția viitoare, 2019/2020, e de așteptat ca trupa lui Lucescu Jr. să ducă o luptă grea cu marea rivală Olympiakos Atena.

La finalul unui campionat pe care l-a început cu o depunctare venită ca urmare a incidentelor provocate de fanii luu PAOK in sezonul 2017/2018, Răzvan Lucescu a rescris istoria campionatului grec, a terminat campionatul neînvins și a cucerit și Cupa Greciei, iar acum PAOK e programată să treacă la următorul nivel. Calificată în preliminariile Ligii Campionilor, echipa din Salonic țintește un parcurs european lung, dar, de asemenea, caută să-și extindă supremația pe plan intern. Grație evoluțiilor entuziasmante din stagiunea proaspăt încheiată, PAOK primește statutul de favorită la câștigarea titlului și sezonul viitor, fiind urmată de rivalele din Atena, Olympiakos și AEK.

COTELE PENTRU SUPERLIGA GRECIEI 2019/2020: PAOK, ÎN FAȚA LUI OLYMPIAKOS!

Pe lista cotelor oferite de Betano România se găsesc și opțiuni pentru o mare surpriză în stagiunea viitoare. Astfel, cei care anticipează o câștigătoare din afara trioului PAOK-Olympiakos-AEK au variantele de a merge pe Aris Salonic, Panathinaikos, Atromitos Atena, Asteras Trioplis, Xanthi sau Panatolikos.

RĂZVAN, COTĂ MAI MICĂ DECÂT FCSB ȘI CFR: VEZI OFERTA PENTRU CÂȘTIGĂTOAREA LIGII 1 2019/2020.

Răzvan Lucescu, în istoria campionatului Greciei

Cel mai bine cotat antrenor român al momentului a transformat-o pe PAOK într-o forță dominantă a Superligii din Grecia, iar performanțele l-au dus atât în istoria propriei echipe, cât și în cea a fotbalului elen. A câștigat Cupa Greciei în ultimii trei ani, dar adevăratele lovituri au venit în 2019. Cum și-a câștigat Lucescu Jr. renumele de idol în Salonic? A adus titlul pe “Toumba” după o pauză de 34 de ani, a terminat neînvins (26 de victorii, patru egaluri, 80 de puncte) și a devenit primul antrenor din ultimii 55 de ani care reușește această performanțî. În plus, e primul tehnician din istoria lui PAOK care cucerește eventul și, până la ora la care Manchester City va juca finala Cupei Angliei, e singurul antrenor din campionatele importante din Europa care a reușit să facă dubla campionat-cupă. Răsplata? Grație performanțelor extraordinare, fiul lui Mircea Lucescu a semnat cu PAOK Salonic până în 2021, patronul Ivan Savvidis oferindu-i un salariu de 800.000 de euro anual.

Leave a Reply