Bursa stranierilor: goluri date de Băluță și Ivan!

Foștii atacanți ai Craiovei, Alex Băluță și Andrei Ivan, și-au trecut numele pe lista marcatorilor în weekend. Gabi Tamaș a fost decisiv în Supercupa Israelului, Adrian Petre a început sezonul cu două goluri în Danemarca.

VIDEO: Al treilea gol în 2 meciuri pentru Andrei Ivan la Rapid Viena

Împrumutat în Austria de la Krasnodar pentru un sezon, Andrei Ivan s-a adaptat imediat la noua echipă. După ce a reușit o dublă acum o săptămână, în Cupă, atacantul a punctat și în campionat. Ivan a fost pe teren până în minutul 76 al meciului Admira – Rapid Viena 0-3 și a înscris golul 2, în minutul 23.

VIDEO: Primul gol al lui Băluță la Slavia Praga

Alexandru Băluță a părăsit Liga 1 Betano în vară pentru campionatul Cehiei. În ambele meciuri de până acum a intrat pe final, iar în ultimul a și marcat. Trimis în teren cu un sfert de oră rămas din partida Slavia – Karvina, Băluță a stabilit scorul final în minutul 81.

Slavia e pe primul loc, cu 6 puncte din 6, la egalitate cu marea rivală – Sparta Praga. La Sparta au fost integraliști în ultimul meci Niță, Stanciu și Chipciu. Au jucat tot meciul și la mijlocul săptămânii, în preliminariile Europa League, în înfrângerea din Serbia – 0-2 cu Spartak Subotica – care a dus la schimbarea antrenorului.

O altă știre din Cehia este împrumutul atacantului de 19 ani, Andrei Sîntean, de la Slavia Praga la Viktoria Zizkov, în liga secundă. Campionatul Cehiei poate fi urmărit în întregime cu streaming live pe Betano!

VIDEO: Tamaș, eroul lui Hapoel Haifa în Supercupă

Gabi Tamaș a început excelent noul sezon. Hapoel Haifa a câștigat Supercupa Israeului la penalty-uri, în fața campionilor de la Hapoel Beer Sheva. Scorul a fost 1-1 după 90 de minute, Tamaș înscriind golul echipei sale, iar la penalty-uri s-a impus echipa din Haifa cu 5-4. Fostul fundaș al naționalei a transformat și o lovitură de la 11 metri! Urmează, pentru Hapoel Haifa, returul din preliminariile Europa League cu islandezii de la Hafnarfjordur.

VIDEO: Liviu Antal, încă un gol pentru Zalgiris în Europa

Liviu Antal este cel mai bun fotbalist al lituanienilor de la Zalgiris Vilnius. După ce în campionat a dat 10 goluri în 15 meciuri în sezonul 2018, fostul golgheter al Ligii 1 trage echipa după el și în Europa League. Joi a înscris unicul gol al meciului Zalgiris – Vaduz 1-0, după ce în turul I preliminar marcase deja în ambele meciuri ale echipei sale.

Goluri date de Budescu și Găman în primul amical la Al Shabab

Transferați de la FCSB în Arabia Saudită la echipa antrenată de Marius Șumudică, Găman și Budescu au dat câte un gol în meciul amical cu turcii de la Rizespor, câștigat cu 3-0. Un debut fericit a avut și Răzvan Horj, la Ujpest Budapesta. Fostul fundaș al lui CFR Cluj a marcat în primul său meci din campionatul Ungariei, un egal pe terenul lui Haladas.

Promovat cu Esbjerg în prima ligă daneză, atacantul Adrian Petre are 2 goluri în primele 3 etape. În Rusia, Paul Anton a înscris golul victoriei lui Anzhi împotriva lui Ural, echipa lui Eric Bicfalvi; iar în liga a doua poloneză este golgheter Florin Purece, de la Nieciecza, cu 2 reușite în tot atâtea etape.

Olăroiu și Petrescu, fără victorii în China

Cei doi români care antrenează în campionatul Chinei au mari probleme. Cosmin Olăroiu (Jiangsu Suning) și Dan Petrescu (Guizhou Hengfeng) au fost eliminați din cupă și nu au nicio victorie în campionat, după 3 etape jucate în iunie. Laszlo Boloni, antrenorul lui Antwerp, a luat trei puncte în prima etapă a campionatului Belgian (1-0 la Charleroi). Cea mai importantă victorie a obținut-o Răzvan Lucescu, în preliminariile Ligii Campionilor: PAOK – Basel 2-1. Returul va fi miercuri, de la ora 21:00!

Leave a Reply