simona halep beijing pariuri

Ziua de pariuri pe Betano, vineri 30 septembrie

Vineri, 30 septembrie, Betano  găzduiește  mai multe evenimente sportive foarte interesante pentru a plasa pariuri sportive, inclusiv meciul Simonei Halep de la Wuhan. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive de vineri, oferite de Betano.com.

Sunt cel puțin două evenimente care merită atenția pe Betano și le prezentăm mai jos.

Tenis

WTA Wuhan: Simona Halep – Petra Kvitova, în semifinale

Simona Halep o întâlnește astăzi în semifinalele turneului WTA de la Wuhan pe Petra Kvitova. Meciul este primit cum se se cuvine pe Betano, care i-a oferit cote cu  Marjă 0% (adică având cote maxime – payout 100% – pentru 1 sau 2).

Halep o conduce cu Kvitova cu 3-0 în meciurile directe și este favorită la Wuhan astăzi. Jucătoarea noastră are o cotă de peste 1.5 la victorie, pe Betano.

Ultimele două partide dintre cele două sportive s-au încheiat în trei seturi și au fost de mare luptă. Ultima a avut loc în 2016, la Fed Cup, iar Halep a învins cu 6-4 3-6 6-3. Penultima s-a jucat în 2014, la Mastersul de la Madrid, câștigată cu 6-7 (6-4) 6-3 6-2.

Kvitova a pierdut un singur set la Wuhan, contra lui Kerber, cu 7-6, iar tiebreak-ul s-a încheiat 10-8. Apoi le-a câștigat pe următoarele două cu 7-5 6-4.

De cealaltă parte, Simona a arătat un traseu foarte bun. Este și mai odihinită, pentru că a intrat direct în turul 2, iar acolo a beneficiat de un meci scurt încheiat cu abandonul adversarei Irina Begu. În turul 3 a trecut de Shvedova cu 6-3 6-3, apoi de Keys cu 6-4 6-2.

Partidele de la Wuhan se pot urmări cu streaming live pe Betano.com.

Fotbal

Premier League: Everton – Crystal Palace 

Un meci interesant are loc astăzi în Premier League, între Evereton și Crystal Palace, oferit cu  Marjă 0% pe Betano.

Everton a câștigat ultimele 4 din cele 5 meciuri și a primit doar trei goluri. În trei din ultimele șase partide a marcat peste 2,5 goluri. De cealaltă parte, Crystal Palace nu a câștigat ultimele trei partide, în care a marcat 9 goluri. Betano oferă o cotă de 1.26 pentru peste 1,5 goluri în acest meci.

Echipe probabile
Everton: Stekelenburg – Oviedo, Williams, Jagielka, Coleman – Barry, Gueye – Cleverley, Barkley, Bolasie – Lukaku
Abeseți: Muhamed Besic, Tyias Browning, Matthew Pennington and James McCarthy.
Everton: Mandanda – Kelly, Delaney, Tomkins, Ward – McArthur, Cabaye – Townsend, Puncheon, Zaha – Benteke
Absenți: Scott Dann, Pape Souaré and Loïc Remy.

Leave a Reply