Reghecampf Al Wahda

Ce pariem azi: Prima finală a lui Reghecampf în Emirate

Laurențiu Reghecampf poate câștiga primul trofeu cu Al Wahda. Tătărușanu, Maxim și Răzvan Marin au meciuri de campionat. Cote cu marjă 0% la Brighton – Man United.

Al Jazira – Al Wahda, 18:00

Fostul antrenor al FCSB-ului vrea primul trofeu în Golf. Reghecampf a mai avut două finale cu Al Hilal, ambele pierdute, dar azi are șansa unei medalii cu Al Wahda. E Supercupa Emiratelor Arabe Unite, împotriva campioanei Al Jazira. Al Jazira merge prost în ligă, unde e abia pe locul 5, în timp ce echipa lui Reghecampf e pe 2, la două puncte de lider. Reghecampf nu a mai pierdut din noiembrie iar acum două săptămâni a jucat în campionat cu adversara de azi, câștigând cu 4-2. Al Wahda e favorită, cu cotă de 2.30!

Bundesliga începe la 16:30. Live streaming pe Betano!

5 meciuri din Germania sunt programate la 16:30. Alex Maxim e la al treilea meci împotriva lui Stuttgart, echipa de la care a plecat în vară. Acum la Mainz, mijlocașul român a fost titular în ambele meciuri din sezon cu Stuttgart. În campionat a fost învins cu 1-0, iar în cupă, acum o lună, clubul lui a câștigat cu 3-1. Mainz merge prost în Bundesliga, cu 6 meciuri fără victorie, la doar un punct peste locurile retrogradabile. Cu o victorie ar egala Stuttgart, clasată pe 15. Între locul 2 și locul 9 sunt doar patru puncte, iar tot de la 16:30 joacă mai multe echipe din acest grup: RB Leipzig la Freiburg, Hoffenheim – Leverkusen și Gladbach – Augsburg. Ultimul meci al zilei e la 19:30, între codașele Hamburg și Koln. Bundesliga e transmisă integral pe Betano!

Burnley – Man United, 17:00. Cote cu marjă 0%

Burnley și-a format un renume în ultimii ani de echipă foarte greu de bătut atunci când joacă acasă, însă statistica nu se mai confirmă pentru echipele mari. Burnley a pierdut acasă cu Arsenal, Tottenham și Liverpool în ultimele 5 etape, iar ultima dată când nu a pierdut cu o echipă de top 6 s-a întâmplat în februarie, la un 1-1 cu Chelsea. Manchester United are un 2018 impecabil până acum, cu 3 victorii, 7 goluri marcate și 0 primite. Ultimul gol primit de echipa lui Mourinho a fost chiar de la Burnley, pe 26 decembrie. Meciul s-a terminat 2-2, cu United revenind de la 0-2 și egalând în prelungiri. Sunt 6 meciuri de Premier League la 17:00, printre care Arsenal – Crystal Palace și Leicester – Watford. Seara engleză se încheie cu duelul Guardiola – Rafa Benitez, la 19:30: Manchester City – Newcastle. Pariază pe Anglia cu Betano!

Nantes – Bordeaux, 18:00. Tătărușanu se poate revanșa după greșeala de etapa trecută

În etapa intermediară din Ligue 1, Nantes a fost egalată de Toulouse la ultima fază dintr-un penalty comis de Tătărușanu. A fost una dintre puținele erori ale portarului român din acest sezon, iar azi își poate lua revanșa în meciul cu Bordeaux. Nantes a rămas pe 5 după acest egal și are cea mai bună apărare pe propriul teren, cu doar 6 goluri primite. Bordeaux are numai două victorii în ultimele 16 meciuri, în toate competițiile. Vezi AICI toate meciurile de azi din Franța!

Standard – Eupen, 19:00. Marin, din nou titular

Răzvan Marin a fost fotbalistul lunii decembrie la Standard. Prestațiile excelente ale mijlocașului nu au fost suficiente pentru clubul lui, care nu a obținut decât o victorie în Cupa Belgiei luna trecută. Standard a ajuns pe 10 după perioada slabă dar e la 3 puncte de ultimul loc care duce în play-off. Adversara de azi, Eupen, e lanterna roșie. Standard e favorită, cu cotă de peste 1.50. Pariază acum!

Primera Division: cotă 10 pe Atletico, Valencia și Villarreal

Înca trei meciuri de jucat azi în La Liga, unde Espanyol – Sevilla a început deja. Atletico – Girona e la 17:15, Villarreal – Levante la 19:30 și Las Palmas – Valencia la 21:45. Un bilet pe favorite are o cotă mai mare de 10!

Leave a Reply