Bas Dost

Ce pariem azi: Bas Dost stabilește recorduri imposibil de egalat în Portugalia

Dost e numele celui mai eficient atacant al Europei: atinge mingea odată la 5 minute, dar înscrie la fiecare jumătate de oră pentru Sporting! Sporting și Porto continuă duelul de la distanță pentru primul loc; Dortmund joacă la Hertha fără golgheter; Mircea Rednic începe 2018 în deplasare. Cele mai importante partide se văd LIVE pe Betano!

Sporting + Porto = 0 înfrângeri

Au rămas 7 echipe neînvinse în Europa, în 2017-18, iar două dintre ele sunt din Portugalia. Sporting joacă la Setubal de la ora 21:00, meci la care principala întrebare e câte goluri înscrie Bas Dost, nu cine câștigă. Golgheterul lui Sporting a avut două hattrick-uri în ultimele două etape, deși a atins mingea de doar 37 ori și a dat 14 pase în totalul de 180 minute! Înseamnă o atingere la 5 minute, o pasă la 13 și un gol la fiecare 6 acțiuni. Olandezul are cotă 24 pentru un nou hattrick! La 23:00 joacă și Porto cu cei de la Tondela. Porto e pe 2, la un punct în spatele lui Sporting, dar are un meci în minus. „Dragonii” au doi golgheteri, ambii cu câte 14 reușite: Aboubakar și Marega. Și mai interesant e că golgheterul Portugaliei vine de la Benfica: Jonas a punctat de 21 ori în 18 meciuri. Pariază pe Primeira Liga!

Dortmund își caută marcator după plecarea lui Aubameyang

De Pierre-Emerick Aubameyang s-a vorbit foarte mult în perioada de transferuri, iar în presa engleză a apărut azi informația că s-a înțeles cu Arsenal. Golgheterul echipei nu a făcut deplasarea la Berlin pentru meciul cu Hertha, iar cei de la Dortmund au nevoie de un nou marcator. Aubameyang și Philipp (accidentat) au înscris 19 din cele 39 goluri ale lor, însă nu vor juca azi. Dintre cei pe care se poate baza Peter Stoger azi, niciun jucător nu are mai mult de 3 reușite în Bundesliga. Golgheterul lui Hertha e Salomon Kalou, care a încheiat 2017 în forță, cu 4 goluri în ultimele 3 meciuri ale turului. Nu a făcut-o în primul meci din retur, pierdut de Hertha cu 1-0 la Stuttgart. Nici Dortmund nu a înscris săptămâna trecută, având o remiză albă cu Wolfsburg. În ultimele 5 meciuri directe s-au marcat 2 sau 3 goluri, cota pentru același număr fiind azi de peste 2! Toate pariurile din piața 1X2 au marjă 0%!

Rednic a pierdut toate meciurile cu Charleroi

Mouscron are 8 înfrângeri consecutive cu Charleroi, ultimele 3 fiind sub conducerea lui Mircea Rednic. Mai mult, în 6 dintre ele nu a reușit să înscrie. Poate să întrerupă seria negativă antrenorul român? Charleroi tocmai a primit o corecție severă în Cupa Belgiei din partea lui Brugge, pierzând cu 5-1. Pentru Mouscron e primul joc din 2018. Cota ca formația lui Rednic și Dorin Rotariu să obțină primul succes după mulți ani cu Charleroi se apropie de 5!

Primera Division, Ligue 1 și Eredivisie sunt live pe Betano

Mai sunt trei meciuri diseară din campionatele tari ale Europei. În Spania, la 22:00 e Getafe – Bilbao. Getafe nu a mai câștigat acest duel de aproape 4 ani și are doar un egal în ultimele 7 meciuri cu echipa din Țara Bascilor. La 21:45 începe Caen – Marseille în Franța. Gazdele au cel mai slab atac din Ligue 1, cu doar 14 goluri, dar sunt pe locul 10. OM e pe 3, la un punct în spatele lui Lyon și la unul în fața lui Monaco. Reîncepe și campionatul Olandei, cu Utrecht – Alkmaar la 21:00. În ultimele 9 meciuri dintre ele s-au dat peste 2,5 goluri și în ultimele 16 peste 1,5! Toate aceste partide au streaming live pe Betano. Click AICI pentru lista completă a meciurilor de azi!

Leave a Reply