marcatorul de aur liga campionilor

Marcatorul de Aur la Real Madrid – PSG! Află detaliile promoției

„Finala” din optimile de finală ale Ligii Campionilor,  Real Madrid și Paris Saint Germain, beneficiază pe Betano de o promoție specială, numită Marcatorul de Aur.

Marcatorul de Aur îți oferă banii înapoi în limita a 50 de lei la primul pariu plasat pe marcatorii meciului, dacă acesta este unul pierzător.

Ce mai aștepți? Pariază acum pe Real – PSG pentru a prinde oferta

Cum poți benefizia de Marcatorul de Aur?

Plasează un pariu de tipurile Primul/Ultimul/Oricare marcator/să înscrie +2 goluri sau hat-trick pe meciul de fotbal Real Madrid vs PSG din Liga Campionilor (14/02/2018), iar dacă golul este marcat fie de Cristiano Ronaldo Ronaldo sau Edinson Cavani Betano îți returnează miza primului pariu, dacă acesta este stabilit ca pierdut, până la maximum 50 RON.

Află aici mai multe despre această ofertă

Cote cu Marjă 0%

În fiecare zi, cele mai importante meciuri au cote cu marjă 0% în piața 1X2 pe Betano. Aceste cote sunt, automat, mai mari, comisionul casei de pariuri fiind zero.

În această primăvară vor beneficia de această ofertă toate partidele din Liga Campionilor, toate partidele jucate de FCSB în Europa, cele mai tari meciuri din Liga 1 Betano, derby-uri din fotbalul internațional și selecții din alte sporturi. Oferta devine valabilă cu 24 ore înainte de startul meciului. Urmărește cotele și convinge-te că aici sunt cele mai mari!

 

Leave a Reply