real madrid liga campionilor

Ce pariem azi: Real – PSG și Porto – Liverpool

Ziua Îndrăgostiților e zi de Champions League. Îndrăgostiții de fotbal sunt tratați cu două meciuri din cea mai tare competiție europeană: Porto – Liverpool și duelul între două din favoritele la trofeu, Real – PSG.

Real Madrid – Paris Saint-Germain

Cote: 2.36 la victoria Realului, 3.85 la egal și 3.15 la victoria Parisului

Real Madrid, campioană a Europei în ultimii doi ani, e față în față cu echipa care a arătat cel mai bine în grupe. Spaniolii au ajuns în semifinalele Champions League 7 ani la rând, un record al competiției. Ultima eliminare „timpurie” a venit tot în optimi, tot în fața unor francezi: Olympique Lyon în 2010. PSG a trecut de grupe în ultimele 6 sezoane însă nu a reușit să ajungă mai departe de sferturi.

Madrilenii au terminat pe poziția a doua în grupa H, după Tottenham, dar peste Dortmund și APOEL. PSG a câștigat o grupă cu Bayern, Celtic și Anderlecht, înscriind de 25 ori și primind doar 4, 3 dintre ele în ultima etapă. Real dă golgheterul competiției: Cristiano Ronaldo și-a trecut în 9 rânduri numele pe tabelă și a devenit primul fotbalist care marchează în toate meciurile din grupe. Pe Betano ai promoția Marcatorul de Aur. Pentru pariuri pe marcator, miza este returnată dacă golul e înscris de Ronaldo sau de Cavani. Citește detaliile promoției!

Pentru Real nu pot fi în teren Carvajal, Vallejo și Ceballos. PSG are un singur absent: Thiago Motta.

Echipe probabile

Real: Keylor Navas – Varane, Nacho Fernandez, Sergio Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Cristiano Ronaldo

PSG: Areola – Dani Alves, Marquinhos, Thiago Silva, Kurzawa – Verratti, Diarra, Rabiot – Mbappe, Cavani, Neymar

FC Porto – Liverpool FC

Cote: 3.25 pentru gazde, 3.60 pentru egal și 2.39 pentru oaspeți

Optimile au început bine pentru Anglia: Manchester City a câștigat cu 4-0 la Basel iar Tottenham a făcut 2-2 pe terenul lui Juventus. Liverpool va încerca să facă și ea un pas spre sferturile de finală diseară, în meciul cu Porto. S-au întâlnit de 4 ori până acum în cupele europene iar portughezii nu au câștigat niciodată, remizând pe Dragao și pierzând în Liverpool. După singurul duel dintr-o fază eliminatorie dintre ele, „cormoranii” au reușit și să câștige competiția în acel an: e vorba de Cupa UEFA în 2001.

Porto a ajuns în optimi terminând pe 2 în grupa cu neînvinsa Beșiktaș și eliminatele RB Leipzig și Monaco. Liverpool a fost pe primul loc în grupa E, tot neînvinsă, peste Sevilla, Spartak și Maribor. Băieții lui Jurgen Klopp au reușit cea mai mare diferență de scor a sezonului în două rânduri: 7-0 atât cu Spartak cât și cu Maribor. Porto se poate lăuda cu cele mai multe goluri din fază fixă de până acum, 8 la număr.

La gazde nu vor juca Felipe și Danilo, iar Aboubakar este incert. Camerunezul are 5 goluri în faza grupelor și e golgheterul echipei în acest sezon, posibila lui absență fiind un motiv de îngrijorare. La Liverpool vor lipsi Clyne și Emre Can.

Echipe probabile

Porto: Casillas – Maxi Pereira, Reyes, Marcano, Telles – Corona, Herrera, Sergio Oliveira, Brahimi – Soares, Marega

Liverpool: Karius – Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson – Wijnaldum, Henderson, Oxlade-Chamberlain – Salah, Firmino, Mane

Leave a Reply