liga campionilor infografic grupe

Infografic: Va continua ploaia de goluri în Liga Campionilor?

Cifrele primei etape din Liga Campionilor au fost adunate la un loc de agenția de pariuri online Betano.com. Iată-le mai jos pe cele mai interesante. Aici găsești și toate cotele din Liga Campionilor, oferite de Betano.

Prima etapă din grupele Ligii Campionilor a fost una plină de goluri. S-a marcat de 50 de ori în cele 16 partide.

Doar Barcelona și Borussia Dortmund au înscris împreună 13 goluri, dintre care șapte echipa spaniolă și șase germanii. Manchester City și Bayern Munchen au marcat câte cinci goluri fiecare în prima rundă a grupelor, iar Leicester City și Olympique Lyonnais câte trei fiecare.

Peste 3 goluri pe meci!

Media de goluri pe meci a fost de peste 3 în prima etapă a grupelor, iar în 14 partide dintre cele 16 meciuri s-au marcat peste două goluri. Doar una s-a încheiat 0-0, cea a lui Juventus.

În partidele din această săptămână, echipe precum real Madrid și Bayern ar putea să își continue seria de goluri.

Citește și: Ziua de pariuri pe Betano, marți 27 septembrie

Vedete precum Neymar sau Muller, care au înscris în prima etapă, au cote bune pe Betano.com pentru a marca și în meciurile din această săptămână. Neymar are o cotă de 1.85 să înscrie oricînd pentru Barcelona contra lui Borussia Mönchengladbach, iar Muller beneficiază de un multiplicator de 3.50 pentru un gol contra lui Atletico Madrid.

Meciuri cu Marjă 0%

În această săptămână, Betano.com oferă două partide cu Marjă 0% în Liga Campionilor, Borussia Dortmund – Real Madrid și Atletico – Bayern.

Prin Marjă 0%, pariorii beneficiază de cote maxim posibile, cu payout 100%, pentru opțiunile de pariere 1, X sau 2. De aceea, dacă vrei să pariezi în special pe cele cele două meciuri nu trebuie să ratezi ocazia. Cotele partidelor din Liga Campionilor sunt aici.

Leave a Reply