pariuri betano 27 septembrie

Ziua de pariuri pe Betano, marți 27 septembrie

Marți, 27 septembrie, Betano  găzduiește  mai multe evenimente sportive foarte interesante pentru pariurile sportive. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive de marți, oferite de Betano.com.

Fotbal

Liga Campionilor: Borussia Dortmund – Real Madrid  (21:45)

Dortmund și Real Madrid au câștigat partidele de debut din Grupa F a Ligii Campionilor. Cu trei puncte, dar despărțite de golaveraj, cele două vor avea primul meci tare, după ce au întâlnit adversari mai accesibili precum Legia Varșovia și Sporting.

Privind ultimele șase partide dintrecte dntre Dortmund și Real Madrid, din 2012 și până în prezent, se poate observa că a fost un singur egal, iar cinci au fost mereu câștigate de gazde. În ultimele șase partide s-au marcat mereu peste 1,5 goluri.

Betano.com oferă o cotă de 2.55 pentru ca Borussia să câștige, iar în meci să se înscrie mai mult de 1,5 goluri.

Dortmund – Real este oferit pe Betano.com cu  Marjă 0% pe Betano (cote maxime pentru 1, X sau 2). Toate cotele partide sunt aici. 

Echipe probabile Dortmund – Real Madrid

Borussia Dortmund: Bürki; Piszczek, Papastathopoulos, Bartra, Schmelzer; Castro, Weigl; Guerreiro, Götze, Dembélé; Aubameyang.
Accidentați: Durm, Reus

Real Madrid: Casilla; Carvajal, Ramos, Pepe, Danilo; Kroos, Modrić, Kovačić; Bale, Benzema, Ronaldo.
Accidentați: Casemiro, Marcelo

Baschet

Liga Campionilor, calificări: CSM Oradea – HBK Prievidza

CSM Oradea joacă astăzi de la ora 19:00 prima manșă din primul tur al calificărilor din noua ediție a Ligii Campionilor la baschet, contra slovacilor de la Prievidza.

Românii sunt teoretic favoriți la victorie, deși echipa slovacă nu a jucat nici un meci în actualul sezon, iar antrenorul de la CSM, Cristian Achim, nu știe nimic despre adversari.

CSM are o cotă de 1.29 la victorie în acest meci, pe Betano.

Tenis

WTA Wuhan: Jelena Jankovic – Garbine Muguruza, la Wuhan

Un meci interesant de tenis are loc astăzi la turneul feminin de la Wuhan, acolo unde se vor întâlni Garbine Muguruza și Jelena Jankovic.

Jucătoarea din Spania este numărul 2 mondial, iar adversara sa pe locul 39.

Muguruza conduce cu 3-1 în meciurile directe, iar Jankovic a pierdut opt din ultimele nouă partide jucate contra jucătoarelor din Top 5. Muguruza are o cotă de 1.40 la victorie, astăzi.

Partidele de la Wuhan se poat urmări cu streaming live pe Betano.com.

Foto: UEFA

Leave a Reply