bayern real madrid

Bayern – Real Madrid, episodul 23

Bayern Munchen și Real Madrid se întâlnesc diseară în Liga Campionilor pentru a 23-a oară în cupele europene, acesta fiind cel mai jucat meci direct din istoria competițiilor intercluburi UEFA.

Meciul de astăzi are peste 210 de tipuri de pariuri pe Betano.com și cote Marjă 0%. Cotele cu Marjă 0% sunt cele mai mari de pe piață și cele care oferă profitul maxim pentru pariori.

Pariuri live pe meciul Bayern Munchen – Real Madrid, din Champions League (12 aprilie 2017, ora 21:45)

Palmaresul direct arată 11 victorii pentru Bayern și 9 în dreptul lui  Real Madrid. Au fost până acum doar două egaluri. Betano.com oferă cota de 1,30 pentru „nici un pariu pe egal” în favoarea lui Bayern.

Nemții conduc cu 33 la 31 la capitolul goluri marcate. Cu o medie de aproape 3 goluri pe meci, o cotă interesantă este cea de 1,50 pentru ca ambele să înscrie diseară.

Cele două uriașe cluburi vor juca una contra alteia, într-o manșă eliminatorie, pentru a 11-a oară. Partida de diseară contează pentru primul tur din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

 

Un amănunt interesant este că actualul antrenor al lui Bayer, Carlo Ancelotti a câștigat la cârma lui Real Madrid trofeul Champions League din 2014. La acel moment, actualul tehnician de la Madrid, Zinedine Zidane, era asistentul lui Ancelotti.

Bayern – Real este un meci de mare interes, a doua finală din „sfeturi”, după Juventus – Barcelona.

Este al 28-lea sfert de finală din cupele europene pentru Bayern și al șaselea la rând! Nemții au ajuns consecutiv pentru cinci sezoane în semifinale din campaniile europene. Madrid joacă pentru a 34-a oară în „sferturile” cupelor europene în care a fost eliminată de doar 6 ori, cel mai recent contra lui  AS Monaco FC în sezonul 2003/04. În ultimele șase campanii, Real a trecut mereu de această fază.

Echipe probabile
Bayern: Neuer; Lahm, Javi Martinez, Boateng, Alaba; Vidal, Alonso, Thiago; Robben, Lewandowski, Ribery.
Nu va juca: Hummels

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Bale, Benzema, Ronaldo.
Nu vor juca: Pepe, Varane

Leave a Reply