WTA București | Patricia Țig ține tricolorul sus!

La două zile după ce Simona Halep a câștigat trofeul istoric de la Wimbledon, a început cel mai important turneu de tenis găzduit de România: WTA București a luat startul luni, cu primele meciuri de pe tabloul principal, LIVE VIDEO pe Betano alături de o gamă variată de pariuri sportive.

CITEȘTE ȘI: DESFĂȘURAREA PRIMEI ZILE DE LA WTA BUCUREȘTI 2019

CITEȘTE ȘI: DESFĂȘURAREA ZILEI A DOUA DE LA WTA BUCUREȘTI 2019

CITEȘTE ȘI: DESFĂȘURAREA ZILEI A TREIA DE LA WTA BUCUREȘTI 2019

CITEȘTE ȘI: DESFĂȘURAREA ZILEI A PATRA DE LA WTA BUCUREȘTI 2019

Nucureștenii prezenți vineri la arene au avut parte de o zi contrastantă. Au văzut cum șansele Irinei Begu la un al doilea trofeu dispar ușor-ușor, dar, ulterior, au fost martorii performanței carierei pentru Patricia Maria Țig, eroina de la WTA București 2019.

Rămânem fără Begu

Considerată marea șansă a României la un al patrulea succes în șapte ediții la WTA București, Irina Begu a început bine meciul cu Laura Siegemund, a condus cu 5-3 în primul set, dar nu a mai reușit să păstreze ritmul excelent și adversara sa a profitat imediat. Incomodă, cu un stil agresiv și greu de citit, Siegemund a anulat loviturile puternice ale româncei și în setul al doilea, l-a câștigat cu 6-2, iar Irinei nu i-a mai rămas decât să se concentreze pe proba de dublu. În jurul orei 19:00, se știau deja primele două semifinaliste, Elena Rybakina și Laura Siegemund, iar marile surprize aveau să urmeze.

COTE BETANO LA PARIURI SPORTIVE ONLINE PENTRU CÂȘTIGAREA TURNEULUI

Performanță pentru mămica Patricia Țig

La doi ani de la momentul în care juca sferturi de finală în puternicul turneu de la Madrid, Patricia Țig pășea pe Terenul Central cu obiectivul de păși spre a doua semifinală a carierei. După un an și jumătate petrecut departe de teren pentru a deveni mămică și a rezolva probleme de ordin fizic, Patricia a lăsat totul în spate. Emoții, frică de succes, tot! Și a câștigat rapid primul set, 6-3 cu Krystina Pliskova, apoi a intrat într-o zonă gri, pierzându-l pe al doilea cu același scor. În decisiv, însă, motivația româncei a pus-o deasupra adversarei, iar manșa a treia s-a încheiat tot cu 6-3. Victorie pentru Patricia, a șasea a săptămânii la WTA București, la pachet cu o urcare până pe locul 337 WTA!

Pe finalul zilei, surpriza a lovit din nou pe Terenul Central. Și a venit de la Martina di Giuseppe, italianca de 28 de ani care se află, de asemenea, în prima semifinală a carierei după 6-4, 6-4 cu Barbora Krejcicova. Sâmbătă, la ora 15:00, Țig o va înfrunta pe Siegemund pentru accederea într-o finală istorică, iar Elena Rybakina pleacă din postura de favorită în fața Marinei di Giuseppe.

În proba de dublu, Viktoria Kuzmova și Krystina Pliskova sunt calificate în finală, unde vor aștepta, în jurul orei 18:00, învingătoarea din meciul Raluca Olaru/Irina Begu vs. Jacqueline Cristian/Gabriela Ruse.

Leave a Reply