pliskova singapore

Surpriză în Grupa Albă la Turneul Campioanelor

Grupa Albă de la Turneul Campioanelor a furnizat cele mai mari surprize. După ce în prima manșă ambele jucătoare favorite am pierdut, lucrurile nu s-au oprit aici.   Toate cotele la pariuri sportive de la Singapore, meciuri și pariuri speciale, sunt aici.

Miercuri, în a doua manșă a Grupei Albe de la Singapore, Karolina Pliskova (a patra favorită) a fost învinsă de ultima favorită, Svetlana Kuznetsova.

Citește și: Simona Halep luptă joi pentru calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor

Kuznetsova s-a calificat în ultimul moment la Singapore și deja are două victorii care au adus-o aproape de semifinale, prima cu Agnieszka Radwanska 7-5 1-6 7-5, a doua cu Pliskova 3-6 6-2 7-6 (8-6).

Deși obosită, rusoaica în vârstă de 31 de ani a trimis mingile pe teren, acolo unde în general Pliskova fie a greșit, fie nu a mai ajuns la retur.

În setul decisiv, la tie-break, Kuznetsova a condus cu 6-3, dar Pliskova a revenit și a egalat, pentru ca apoi să piardă ușor ultimele două mingi, una fiind pe propriu serviciu.

În al doilea meci din Grupa Albă de miercuri se întâlnesc Agnieszka Radwanska și Garbine Muguruza, cele două favorite la calificare care nu au nici un punct până acum, una dintre ele urmând cel mai probabil să iasă de la Singapore.

Urmărește turneul de la Singapore cu streaming live

Pe Betano poți vedea meciurile Simonei Halep, alături de toate partidele de la Singapore, în direct, cu streaming live. Toate meciurile cu imagini video live sunt aici.

Leave a Reply