Deja vu pentru Sorana Cîrstea. Un nou duel cu Caroline Garcia de această dată la Miami

Sorana Cîrstea a avut nevoie de două ore pentru a trece de Fernanda Contreras Gomez din Mexic pentru un loc în turul secund la Miami Open, acolo unde o va reîntâlni pe Caroline Garcia, favorita 5 a turneului de 1000 de puncte din Florida. Acum, la Miami Open, membrii Betano pot câștiga orice meci din cadrul acestei competiții înainte de final, dacă primul set se termină 6-0 sau 6-1, prin oferta permanentă de tenis numită ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta Decisiv din primul set?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la toate meciurile de tenis, inclusiv la Miami Open, și atacă la fileu cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătorul de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului.

Cîrstea a învins-o cu doar puțin timp în urmă pe Garcia în ”optimi”, la Indian Wells, dar franțuzoaica e dornică să-și ia revanșa și să demonstreze că înfrângerea din California a fost un simplu accident. Va reuși Sorana ”dubla” în fața unei jucătoare pe care nu o învinsese niciodată până în urmă cu zece zile?

Mai jos avem câteva cote interesante pe meciurile de tenis din turul al doilea  de la Miami Open, printre care și una de la meciul Soranei. Ele se pot adăuga pe un bilet multiplu care ar avea o cotă de peste 13.00, pe Betano.

Madison Brangle – Donna Vekic
Câștigător – Donna Vekic (cota 1.24)
De ce? Scorul întâlnirilor directe este egal (1-1). Vekic (20 WTA) a câștigat ultima dispută directă cu Brengle (86 WTA) la Linz în acest an. Doar trei înfrângeri are Vekic în acest an, cu sfert de finală la Australian Open și titlu la Monterrey.

Maria Sakkari – Bianca Andreescu
Câștigător – Maria Sakkari (cota 1.74)
De ce? De două ori s-au întâlnit până acum Sakkari și Andreescu, de fiecare dată fiind nevoie de set decisiv. Ambele dispute au avut loc pe hard, în 2021, la Miami și US Open. În turneul din Florida s-a impus jucătoarea din Canada. Sakkari (10 WTA) vine după o semifinală disputată la Indian Wells. Doar în turneul de la Hua Hin a reușit Andreescu să lege două victorii în acest an.

Caroline Garcia – Sorana Cîrstea
Câștigător – Caroline Garcia (cota 1.39)
De ce? Cele două jucătoare s-au întâlnit recent la Indian Wells, în optimi de finală, unde Cîrstea a obținut prima victorie din carieră în fața lui Caroline Garcia. Este de așteptat ca franțuzoaica să-și ia acum revanșa la Miami, un turneu unde n-a depășit optimile de finală (2016), la fel ca și Sorana Cîrstea (2013).

Marketa Vondrousova – Veronika Kudermetova
Câștigător – Marketa Vondrousova (cota 1.70)
De ce? Sfert-finalistă la Miami în 2019, Vondrousova se află în plină campanie de revenire spre vârful ierarhiei, după ce a ieșit din prima sută mondială. Semifinalistă la Linz, jucătoarea din Cehia a ajuns până în optimi de finală la Indian Wells. Scorul întâlnirilor directe este 1-0 pentru Kudermetova.

Sofia Kenin – Taylor Townsend
Câștigător –  Sofia Kenin (cota 2.05)
De ce? Duel sută la sută american între două jucătoare din afara topului 100 mondial care se cunosc foarte bine. De patru ori s-au mai duelat în carieră (2-2), ultima dată în 2017. Kenin e fostă număr patru WTA și câștigătoare de Australian Open în 2020. Townsend are doar două victorii în acest an, una dintre acestea fiind obținută în primul tur la Miami, 6-4, 6-0 cu Anna Bondar din Ungaria.

Karolina Pliskova – Xinyu Wang
Câștigător – Karolina Pliskova (cota 1.30)
De ce? Este prima întâlnire directă între Karolina Pliskova (17 WTA), finalista de la Miami din 2019, si Xinyu Wang, o chinezoaică de 21 de ani, care prin prezența în turul doi și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul de 1000 de puncte din Florida.

Cele șase partide de mai sus generează o cotă cumulată de 13.58 și, cu zece lei pariați, se pot obține 135.87 de lei cu Betano. Selecția de mai sus este orientativă, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație și pricepere.

Decisiv din Primul Set

Dacă jucătoarea de tenis pe care ai mizat pentru câștigarea meciului se impune în primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este stabilit drept câștigător, chiar dacă adversara reușește să întoarcă soarta partidei și să câștige meciul. Cum se întâmplă adesea în tenis.

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătorul tău câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoțiile unui final de meci tensionat sau nefavorabil.