simona halep serena williams us open

Va reuși Simona Halep să-i strice petrecerea Serenei? (streaming live pe internet)


Simona Halep joacă miercuri noapte, de la ora 2:00 a României, sfertul de finală de la US Open, contra Serenei Williams. Va fi un meci dur, în care jucătoarea noastră va trebui să dărâme un joc foarte solid arătat până acum de Serena.

Halep caută primul titlu de Mare Șlem al carierei, pe suprafața sa favorită, hard-ul. În sferturile de finală de la New York va da piept cu cea mai puternică jucătoare din istoria tenisului feminin al ultimilor ani.

Serena Williams are 34 de ani, dar joacă precum la 20. Ea caută la US Open al 23-lea titlu de Mare Șlem al carierei, un record absolut în tenisul masculin și feminin din open era. Pe moment împarte recordul de 22 de titluri cu Steffi Graf.

Americanca nu a pierdut nici un game pe propriul serviciu la US Open, în acest an. În plus, a avut de anulat doar un singur punct de break în meciurile de până acum.

Halep este în formă maximă, care ar putea face diferența, dar Serena Williams a arătat la rândul său un vârf de formă la US Open.

Cifrele întâlnirilor directe sunt în mod evident în favoarea americancei, care conduce cu 7-1. Singura victorie a Simonei Halep a venit la Turneul Campioanelor, din 2015.

O victorie a româncei va fi greu de obținut, dar nu este imposibil. Cotele oferite de Betano.com la pariuri sportive sunt de peste 4 pentru o victorie a Simonei, iar Serena are o cotă de peste 1,2.

Secretul Serenei

Serena Williams a vorbit chiar înainte de partida cu Simona Halep despre modul în care reușește să se mențină la cel mai înalt nivel și să câștige meciuri importante.

„Știu că adversarele joacă mereu contra mea meciul vieții, intră pe teren să dea totul. De  aceea, meci de meci eu joc ca și cum aș evolua contra numărului 1 mondial și așa reușesc la rândul meu să ofer cel mai bun tenis”, a declarat americanca.

Cifra care-i dă fiori Simonei

Simona Halep are dificultățile sale la propriul serviciu, din cauza fizicului. De cealaltă parte, Williams a servit cu 202km/h în meciul din optimi cu Yaroslava Shvedova, un serviciu de temut.

A fost, de altfel, cel mai puternic serviciu de la US Open, din acest an, la feminin.

Simona Halep – Serena Williams, live pe internet

Partida dintre Simona Halep și Serena Williams se poate viziona legal pe internet, pe site-ul Betano.com. Imaginile video vor fi disponibile miercuri noapte de la ora 2:00, aici.

Leave a Reply