Simona Halep, printre favorite la Roma. Al 11-lea meci direct cu Serena Williams?

Învinsă de Kiki Bertens în finala de la Madrid, meci care-i putea readuce locul 1 WTA, Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) va participa în această săptămână la turneul de la Roma, Italia, ultima mare repetiție înainte de Roland Garros, obiectivul final al sezonului de zgură. Betano urmărește parcursul celei mai bune jucătoare a României în capitala Italiei, iar Simona se află în fruntea listei de favorite la câștigarea trofeului.

Finalistă în 2017 și 2018, învinsă de fiecare dată de ucraineanca Elina Svitolina, Simona atacă turneul din postura de favorită numărul trei la cucerirea coroanei romane, iar tragerea la sorți a repartizat-o pe partea superioară a tabloului, una dominată de liderul mondial Naomi Osaka și de olandeza Kiki Bertens, proaspăt câtigătoare la Madrid. Până la o eventuală confruntare cu Osaka sau Bertens, Simona ar putea da peste o cunoștință mai veche: Serena Williams.

TENIS DE CEA MAI BUNĂ CALITATE: OFERTA BETANO PENTRU MECIURILE DE LA ROMA

Proaspăt revenită în circuit cu o victorie în primul tur, marea campioană americană are de jucat un adevărat derby contra surorii sale, Venus. Dacă Serena își respectă statutul și Halep nu se împiedică pe traseu, sferturile de finală ar putea aduce o confruntare de nota zece, în ceea ce ar fi al 11-lea meci direct, dintre care nouă dintre primele zece au fost câștigate de sora mai mică a familiei Williams.

COTELE PENTRU CÂȘTIGĂTOAREA SFERTULUI DE TABLOU AL SIMONEI: HALEP, FAVORITĂ.

Mergând mai departe pe firul logic al tabloului, pentru Simona Halep ar urma confruntări cu specialistele zgurii și adevărate teste finale înainte de Roland Garros. Conform tragerii la sorți, ar putea da în semifinale peste Naomi Osaka, Kiki Bertens sau Aryna Sabalenka, iar o eventuală calificare în a treia finală a carierei la Foro Italico ar aduce-o față în față cu un alt nume mare, care se va alege dintre Elina Svitolina, Karolina Pliskova, Ashleigh Barty sau Petra Kvitova.

Potențialul traseu al Simonei spre titlul de la Roma:

Tur 1 liber;
Tur 2 vs. Marketa Vondrousova (Cehia, 44 WTA) sau Barbora Strycova (Cehia, 40 WTA);
Optimi de finală vs. Irina Begu (România, 113 WTA), Daria Kasatkina (Rusia, 21 WTA sau Katerina Siniakova (Cehia, 41 WTA);
Sferturi de finală vs. Serena Williams (SUA, 10 WTA), Venus Williams (SUA, 54 WTA), Johanna Konta (Marea Britanie, 43 WTA) sau Sloane Stephens (SUA, 7 WTA);
Semifinale vs. Naomi Osaka (Japonia, 1 WTA), Aryna Sabalenka (Belarus, 11 WTA) sau Kiki Bertens (Olanda, 4 WTA);
Finală vs. Elina Svitolina (Ucraina, 9 WTA), Karolina Pliskova (Cehia, 6 WTA), Ashleigh Barty (Australia, 8 WTA) sau Petra Kvitova (Cehia, 5 WTA);

Simona Halep va intra în concurs miecuri, după ce-și va afla adversara dintre Marketa Vondrousova și Barbora Strycova. Pe tabloul principal se mai află Irina Begu, care va da peste Daria Kasatkina, dar și Mihaela Buzărnescu, cea care o va înfrunta pe Jelena Ostapenko, letona care a învins-o pe Halep în marea finală de la Roland Garros 2017.

Leave a Reply