simona halep miami

Secretul Simonei Halep la Miami

Simona Halep a dezvăluit după calificarea în optimile de finală de la Miami secretul din spatele traseului său excelent de la turneul american.

„Ceva mă așteaptă după meci, o  clătită cu Nutella. Am mâncat una în fiecare zi aici și poate de aceea câștig”, a declarat ea după ce a învins-o rapid, luni dimineață, pe Anett Kontaveit, 6-3 6-0, în doar 55 de minute.

Terenul pe care a jucat Halep a fost aproape plin, un lucru remarcat de ea la finalul partidei. „Am văzut că în tribune a fost foarte multă lume, vă mulțumesc tuturor că ați venit să mă vedeți”. Remarca sa nu a rămas fără ecou, iar spectatorii au ovaționat-o la scenă deschispă.

În optimile de finală, Halep o va întâlni pe Samantha Stosur, numărul 19 mondial. Cele două s-au întâlnit de opt ori, iar scorul general este de 4-4. Ultimul meci direct a avut loc în 2016, la Roland Garros și a fost câștigat de australiancă 7-6 6-3.

Meciul Halep – Stosur are loc marți dimineață de la ora 2:00 și poate fi urmărit cu streaming live pe Betano TV, care transmite de asemenea toate meciurile de la Miami cu imagini video live pe internet. Simona este favorită cu o cotă de 1,36 la victorie.

Leave a Reply