Simona Halep (foto) începe 2020 la WTA Adelaide

Simona Halep la Adelaide: a doua favorită a turneului și a cotelor

Simona Halep (4 WTA) începe anul 2020 la turneul WTA de la Adelaide, Australia, competiție care se desfășoară în orașul natal al lui Darren Cahill și la care constănțeanca a primit statutul de favorită doi. Atât a turneului, cât și a cotelor la pariuri sportive online oferite de Betano.

Simona nu a mai jucat un meci oficial de pe 1 noiembrie 2019, când pierdea în fața Karolinei Pliskova în grupele de la Turneul Campionilor, iar revenirea și-a programat-o pentru 14 ianuarie 2020, data la care va juca primul meci în turneul de la Adelaide. Iar debutul Simonei va avea loc marți dimineață, live video pe Betano de la ora 10:00, cu un meci contra australiencei de origine croată Ajla Tomljanovic, adversară pe care a învins-o de trei ori în tot atâtea meciuri directe.

Simona Halep, a doua favorită la Adelaide, după Ashleigh Barty

Trimisă pe partea inferioară a tabloului, Simona Halep pleacă la drum din postura de favorită doi la câștigarea trofeului din Australia, Adelaide fiind singura competiție la care participă înainte de Australian Open. Din punct de vedere al cotelor la pariuri sportive online oferite de Betano, cea mai bună jucătoare a României își păstrează statutul de favorită doi, în urma liderului mondial Ashleigh Barty.

Dacă turneul de la Adelaide va respecta calculele hârtiei, Simona ar urma să se dueleze în sferturi fie cu Aryna Sabalenka, fie cu Su-Wei Hsieh, fie cu Barbora Strycova. Pentru un loc în finală, cele mai probabile adversare sunt Donna Vekic (Croația), Dayana Yastremska (Ucraina) și Angelique Kerber (Germania), iar finala i-ar putea aduce o confruntare cu Ashleigh Barty (Australia), Sloane Stephens (SUA), Marketa Vondroușova (Cehia), Belinda Bencic (Elveția) sau Sofia Kenin (SUA).

Turneele ATP și WTA Adelaide 2020 pot fi urmărite pe Betano! Cum arată cotele pentru competiția masculină

La Adelaide, turneu pentru care câștigătoarea va primi 470 de puncte WTA și 147.000 de dolari, România nu mai are o altă reprezentantă pe tabloul de simplu. În proba de dublu, singura pereche românească, Simona Halep / Raluca Olaru, a fost învinsă în primul tur de dublul Petschke / Schuurs, scor 6-7, 6-4, 3-10.

Leave a Reply