simona halep china

Simona Halep la Shenzhen, în direct pe Betano TV

Anul sportiv 2017 a început în forță pentru Simona Halep, cu o calificare în optimile de finală ale turneului de tenis de la Shenzhen (China). Casa de pariuri online Betano.com transmite toate partidele de pe terenul central ale acestui turneu cu streaming live.

Următorul meci al Simonei are loc miercuri dimineață, contra numărului 52 mondial, Katerina Siniakova (Cehia). Partida va fi transmisă în direct pe Betano TV, miercuri dimineață, pe 4 ianuarie, după ora 7:15. Imaginile vor fi disponibile în această pagină, de la ora de start a partidei, iar toate meciurile de pe „centralul” de la Shenzhen se pot urmări aici.

În primul tur, Halep a eliminat-o pe Jelena Jankovic, cu scorul de 6-1, 3-6, 6-3.

În ceea ce privește întâlnirile directe Halep – Siniakova, acesta va fi prima. Cehoaica de  20 de ani nu a câștigat până acum vreun titlu WTA la simplu (are doar două la dublu), mulțumindu-se cu 7 trofee ITF. Halep a câștigat trei turnee în 2016.

La fel ca în meciul cu Jankovic, Halep este favorită și acum cu o cotă foarte similară, de peste 1,20. Învingătoare în urmă cu doi ani la Shenzhen, Halep are nevoie de meciuri pentru a fi în formă pentru Australian Open, așadar va trage pentru victorie.

Siniakova  a eliminat-o în primul tur, în două seturi destul de disputate, pe chinezoaica Shuai Peng, dar Halep va fi o adversară mult mai dificilă.

Pariuri speciale pe Simona Halep

Betano a creat mai multe pariuri speciale pentru traseul Simonei din 2017. De exemplu, se poate miza pe numărul de trofee de Mare Șlem pe care românca le-ar putea câștiga în acest an. Cota de 1,28 este pentru răspunsul „nici unul”,  iar un trofeu de Grand Slam repurtat în 2017 a primit o cotă de aproape 4,00.

Simona are o cotă de 9,50 să triumfe la primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open, acolo unde este conform Betano.com a treia favorită, după Serena Williams și Angelique Kerber.

La Roland Garros, Betano i-a oferit Simonei cota 12,00 pentru a ridica trofeul (a treia favorită), iar la US Open este a patra favorită, cu cota de 10,00.

Toate pariurile speciale la tenis se găsesc aici pe Betano.com, oferta fiind una largă și permanent actualizată cu posibilităși și cote noi. Pariorii pot oricând să contacteze Betano.com pentru noi idei speciale de pariere, pe care compania va încerca să le implementeze.

Leave a Reply