simona halep beijing pariuri

Simona Halep debutează la Beijing (Streaming live)

Simona Halep va debuta marți dimineață la Open-ul Chinei de la Beijing. Partida poate fi urmărită pe Betano.com, cu streaming live, după ora 9:30.

Halep va juca direct în turul al doilea și este favorită la victorie în fața jucătoarei belgiene Yanina Wickmayer, numărul 56 mondial.

Wickmayer o conduce pe Halep cu 3-1 la scorul meciurilor directe, dar ultima victorie îi aparține jucătoarei noastre, în 2015, la Australian Open, în două seturi. Precedentele trei meciuri au fost câștigate de belgiancă, toate pe hard, cel mai recent succes fiind însă din anul 2010, înainte de „explozia” Simonei.

Halep va avea de tras contra lui Wickmayer (26 de ani), o jucătoare înaltă de 1,82 metri și care a câștigat de-a lungul carierei peste 4 milioane de dolari.

Este al doilea turneu din China de la final de an în care joacă Simona. Ea tocmai a ajuns până în semifinale la turneul de la Wuhan, fiind eliminată de Petra Kvitova. Acum are șansa să atace un nou titlu pe sol chinezesc.

Citește și: Simona Halep câștigă cu Begu prin abandon

Un alt meci cu o favorită certă la Beijing este cel dintre Petra Kvitova și  Yafan Wang, acolo unde cehoaica nu ar trebui să piardă.

Leave a Reply