Istorie tricoloră la Paris? Betano, ofertă specială

Se apropie Roland Garros (27 mai – 9 iunie), destinația finală a sezonului de zgură, iar Betano iese în întâmpinarea pariorilor online cu o ofertă aparte în ceea ce privește cele mai bune jucătoare ale României, Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) și Mihaela Buzărnescu (31 de ani, 31 WTA).

Anul trecut, Simona a intrat în istorie câștigând primul său trofeu de Mare Șlem, iar Mihaela și-a stabilit cea mai bună performanță a carierei în momentul în care a ajuns în optimile de finală ale competiției pariziene. În 2019, Halep și Buzărnescu, însoțite pe tabloul principal de Irina Begu (28 de ani, 118 WTA) și Sorana Cîrstea (29 de ani, 93 WTA), vor încerca să se ridice din nou la înălțimea așteptărilor, se vor afla pe lista capilor de serie, iar amatorii de pariuri interesante, la cote mari, se pot bucura de o opțiune nouă. O performanță aproape similară celei de anul trecut, calificarea ambelor românce în faza sferturilor de finală, primește o cotă de 50, în timp ce încrezătorii în pariuri cu adevărat patriotice pot miza și pe prezența Simonei și a Mihaelei fie în semifinale, fie în marea finală de la Paris, de pe 9 iunie 2019.

PARIURI ONLINE PENTRU ROLAND GARROS: COTA OFERITĂ DE BETANO OFERĂ COTE PENTRU O FINALĂ SIMONA HALEP – MIHAELA BUZĂRNESCU

Considerată prima favorită la câștigarea marelui trofeu, jucătoarea din Constanța e așteptată să aibă un parcurs lung pe zgura din capitala Franței, iar Betano s-a pregătit cu o serie de pariuri legate de parametri pe care-i va atinge constănțeanca. Astfel, se poate miza inclusiv pe un turneu câștigat de Halep fără set pierdut, pe numărul de ași, duble greșeli în timpul turneului sau pe o opțiunie de tipul “head to head” cu alte favorite la marele trofeu.

Leave a Reply