halep mladenovic

Simona Halep joacă astăzi la Indian Wells (live pe Betano TV)

Simona Halep va evolua luni, după ora 22:00, în turul al treilea de la Indian Wells și va avea o adversară incomodă. Partida este transmisă cu streamig live pe Betano TV.

Betano TV – serviciul de streaming live al casei de pariuri online Betano – transmite de altfel toate meciurile de la Indian Wells. Pentru a le vedea trebuie să ai un cont deschis pe site, cu nimim 50 de bani ca sold.

Simona Halep a debutat la Indian Wells duminică dimineață, direct în turul 2, unde a trecut de croata Donna Vekic cu scorul de 6-4 6-1. În turul 3, ea va juca împotriva franțuzoaicei Kristina Mladenovic, numărul 26 mondial. Românca este favorită pe Betano, cu cota 1,47 la victorie, pe când adversara sa are 2,60..

Mladenovic este o jucătoare mult mai periculoasă decât pare. Anul acesta a jucat deja două finala, una la St. Petersbutg și alta la Acapulco. La turneul din Rusia le-a eliminat pe Venus Williams (nr. 11 WTA) și Roberta Vinci (nr. 21 WTA). A adunat 12 victorii și 5 înfrângeri în 2017, pe când Simona Halep are două victorii și două înfrângeri.

Așadar, jucătoarea noastră va avea de cealaltă parte a fileului o adversară în formă, „rodată”, cu chef de joc și capabilă de o surpriză.

Mladenovic o domină pe Halep, fiind cu 16 centimetri mai înaltă (1,84m), dar și mai tânără cu 2 ani, având doar 24 de ani.

Scorul întâlnirilor directe este de 2-1 pentru franțuzoaică. Însă, cea mai recentă victorie îi aparține Simonei Halep, în 2015, pe hard, la Cincinnati, un meci disputat în trei seturo și încheiat cu scorul de 7-5 5-7 6-4.

Halep a rămas singura jucătoare din România de pe tabolul principal de la Indian Wells, după ce luni dimineață Irin Begu a fost eliminată.

Leave a Reply