Simona Halep - trofeu Wimbledon

70% dintre pariorii Betano au intuit succesul Simonei


Simona Halep a rescris istoria tenisului românesc prin titlul cucerit la Wimbledon, 6-2, 6-2 scurt în marea finală cu Serena Williams, iar evenimentul a fost unul dintre cele mai pariate ale anului pe Betano. Dintre amatorii de pariuri sportive, 70% au avut încredere în Simona!

Calificată în finală după un parcurs extraordinar, Simona Halep a pornit ca outsider (cotă 2.5) în fața marii campioane americane deținătoare a 23 de trofee, dar a avut nevoie de mai puțin de o oră pentru a pune în scenă o reprezentație perfectă și a câștiga al doilea turneu de Mare Șlem al carierei. Atentă la orice detaliu, capabilă să scoată din arsenal lovituri ucigătoare pentru încrederea adversarei, Simona a fost preferata clienților Betano, care, în proporție de 70%, au mers pe victoria istorică a româncei. Dintre pariurile înregistrate pe marea finală de la Wimbledon 2019, 62,6% au fost plasate înaintea meciului, iar 37,4% în timpul confruntării de pe Terenul Central de la Wimbledon.

12.75, cea mai mare cotă câștigătoare pe Betano!

Din punct de vedere al numărului de pariuri, Halep – Williams se situează pe locul al treilea într-un clasament pe 2019, după Rafael Nadal – Roger Federer (semifinala Wimbledon 2019) și Novak Djokovic – Roger Federer (finala Wimbledon 2019). Din momentul deschiderii ofertei până după terminarea meciului, cea mai mare cotă “verde” pe Betano a fost 12.75, cea aferentă câștigării primului set de către Simona cu scorul de 6-2. Au fost și pariuri curajoase la cotă 150 pentru o victorie cu 6-2, 6-1 a româncei, dar un game a făcut diferența.

TENISUL CONTINUĂ PE BETANO CU WTA BUCUREȘTI 2019!

Din punctul de vedere al piețelor pentru câștigarea trofeului, Simona a început să fie favorita pariorilor abia după faza sferturilor de finală. Înaintea turneului, preferata pariorilor a fost australianca Ashleigh Barty, lider mondial la zi și triumfătoare la Roland Garros, dar calculele s-au schimbat odată cu eliminarea sa prematură. După faza sferturilor de finală, un parior a avut inspirația de a miza pe o victorie a Simonei Halep într-o finală cu Serena Williams!

Cum a evoluat la Betano cota Simonei Halep la câștigarea Wimbledon 2019:

Iulie 2018: 12
Ianuarie 2019: 15
Iunie 2019: 18
O zi înaintea turneului: 22
După turul I: 20
După turul II: 10
După turul III: 8
După optimi: 5
După sferturile de finală: 4
După semifinale: 2.5

Leave a Reply