România – Serbia, meciul zilei de duminică la Campionatul Mondial

Pentru naționala de handbal a României greul abia începe la Campionatul Mondial găzduit de Danemarca, Norvegia și Suedia. Tricolorele vor întâlni Serbia în al doilea meci din Grupa E, duminică, 3 decembrie, de la ora 19:00. Pe Betano câștigi cu oferta ”6 goluri avans”, dacă echipa pe care ai pariat ajunge să conducă în meci la o diferență de șase goluri, fără să mai conteze rezultatul final.

Cum se aplică oferta 6 goluri avans?

Dacă în meciul România – Serbia echipa pe care ai mizat ajunge să aibă 6 goluri avans în orice moment din timpul partidei, atunci pariul e declarat câștigător, chiar dacă echipa adversă reușește în cele din urmă să egaleze sau chiar să câștige meciul!

În prima partidă din Grupa E la Campionatul Mondial de handbal feminin, România a dispus de Chile, cu 44-19. E drept, vorbim de cel mai slab adversar din grupa preliminară de la Campionatul Mondial.

Un meci în care ne-a lipsit Cristina Neagu, rolul de lideră în teren fiind asumat de Eliza Buceschi, jucătoare care a marcate șase goluri, fiind golgetera României.

Serbia a avut meci cu Danemarca în prima etapă și a fost foarte aproape de o mare surpriză, după ce a condus la pauză, cu 12-10. Danezele au întors scorul în partea secundă și s-au impus în final, cu 25-21.

România și Serbia s-au duelat ultima oară în vara anului 2015, în barajul de calificare la Campionatul Mondial. Un baraj câștigat de România grație victoriei la șase goluri în deplasare, după ce la retur am pierdut pe teren propriu la patru goluri.

Tricolorele sunt favorite la obținerea victoriei, cu o cotă de 1.39 pe Betano. Serbia are cota 3.75 pentru un succes în fața României.

Echipa României este singura formație care a evoluat la toate edițiile Campionatului Mondial de până acum.

Obiectivul tricolorelor la turneul final din acest an este o clasare pe locurile 1-7, ceea ce ar permite să evolueze pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Cu oferta specială pentru handbal de 6 goluri avans, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau BetCombo) înainte de începerea meciului pe Câștigător meci (victorie gazde sau oaspeți) și dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avans de 6 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără a mai fi nevoie să aștepți să se încheie meciul!