De Cristina Neagu se leagă speranțele României la CM de handbal

Ofertă specială Betano pentru Mondialul de handbal

Considerat cel mai important eveniment sportiv al lunii decembrie, Campionatul Mondial de Handbal Feminin din Japonia începe sâmbătă, 30 noiembrie, iar reprezentativa României va intra în concurs încă din prima zi a competiției. Everestul handbalului feminin mondial are parte de un tratament aparte pe Betano, unde găsești sute de opțiuni la pariuri sportive online, dar și o ofertă cu adevărat specială pentru competiția găzduită de orașul Kumamoto.

România, șansa a patra în Grupa C

Dintre cele 24 de participante, România este singura care a luat parte la toate cele 23 de ediții desfășurate până acum. Am plecat la tragerea la sorți cu statutul de favorite și am aterizat într-o grupă foarte echilibrată, cu Spania, Muntenegru, Ungaria și victimele sigure Senegal și Kazahstan. Fără Cristina Neagu la capacitate maximă, proaspăt revenită după o accidentare groaznică la genunchi, suntem cotați cu șansa a patra la câștigarea grupei, după Ungaria, Muntenegru și Spania, adversara din meciul de debut. Cote speciale Betano pentru numărul de puncte obținut de România în Grupa C.

Medalia de aur, o afacere în 3?

Dacă în anii trecuți România nu lipsea de pe lista marilor favorite la accederea în semifinale, situația s-a schimbat în 2019, iar turneul final pare, mai degrabă, o afacere între marile favorite Norvegia, Franța și Rusia. Cele trei conduc detașat topul favoritelor la aur, urmate de Ungaria, Olanda, Danemarca, Muntenegru și Suedia. România e pe locul al zecelea, peste Serbia sau Coreea de Sud, dar sub toate cele trei adversare europene din Grupa C. La Betano poți paria pe faza eliminării României, dar și pe posibilitatea ca reprezentanta noastră să atingă careul de ași în Japonia.

Depindem de Cristina Neagu

De interul stânga de la CSM București se leagă cel mai mare semn de întrebare privind performanța României la turneul final din Kumamoto. Cristina a revenit în meciurile oficiale după o pauză de zece luni cauzată de accidentarea suferită la EURO 2018, dar un lucru e cert: Cristina e foarte departe de cea mai bună formă a carierei sale. Chiar și așa, Cristina e a doua în topul cotelor la pariuri sportive online pentru câștigarea titlului de golgheter la Campionatul Mondial și, evident, are cea mai mică cotă pentru obținerea titlului de golgheter al României. Nu sunt singurele cote speciale de pe Betano, unde poți paria pe câștigătoarea titlului de MVP, al celui de fair-play sau pe cea mai bună echipă de pe fiecare continent.

Leave a Reply