Norvegia, revenire de senzație pentru un loc în finala Campionatului Mondial. Cu oferta ”6 goluri avans” pe Betano au câștigat și cei care au mizat pe victoria Danemarcei

Pentru a patra oară la ultimele cinci ediții de Campionat Mondial echipa Norvegiei va juca pentru marele trofeu din handbalul feminin. Aceasta după ce a trecut dramatic de Danemarca în prima semifinală, cu 29-28, un meci care a avut nevoie de două reprize de prelungiri. Pe Betano, cu oferta de pariere ” 6 goluri avans” dedicată iubitorilor handbalului, cine a pariat pe victoria Danemarcei a avut la final biletul câștigător, chiar dacă meciul s-a încheiat la egalitate după timpul regulamentar.

Cum se aplică ”6 goluri avans

Dacă în meciul de handbal urmărit echipa pe care ai mizat are în orice moment un avans de șase goluri pe tabelă, atunci automat pariul este unul câștigător, chiar dacă cealaltă echipă reușește în cele din urmă să egaleze sau chiar să câștige meciul, cum s-a întâmplat în partida dintre Danemarca și Norvegia.

Danemarca a început mai bine meciul și a dominat autoritar prima repriză. La un moment dat, aproape de pauză, Danemarca a ajuns la un avans de șase goluri pe tabelă, scor 14-8, moment în care cei care au mizat pe succesul danezelor au primit biletul verde.

În cele din urmă, Norvegia a mai redus din diferență, astfel că la pauză echipa Danemarcei a intrat cu un avans de cinci goluri.

Meciul s-a echilibrat în partea secundă, Norvegia fiind echipa care a dictat ritmul pe parchetul sălii din Herning, unde în tribune au fost peste 12.000 de spectatori.

Astfel, la finalul celor 60 de minute regulamentare tabela a arătat 23-23, meciul având nevoie de prelungiri.

Au fost două reprize a câte cinci minute fiecare, la finalul acestora Norvegia obținând victoria în urma unei aruncări la ultima secundă.

Cea mai bună marcatoare a meciului a fost Henny Reistad din echipa norvegiană, cu 15 goluri, în timp ce handbalista partidei a fost desemnată Althea Rebecca Reinhardt, apărătoarea buturilor daneze.

În cealaltă semifinală, Franța a dispus de Suedia, cu 37-28, astfel că finala Campionatului Mondial programată duminică, 17 decembrie va aduce față în față Norvegia și Franța.

Două echipe care au mai disputat finala în 1999, 2011, 2017 și 2021, bilanțul fiind favorabil Norvegiei, cu trei titluri cucerite în fața jucătoarelor din Hexagon.

La ediția din 2021 Norvegia a învins Franța în finală cu 29-22.

Cu oferta specială pentru handbal de 6 goluri avans, poți plasa un pariu înainte de începerea meciului pe Câștigător meci (victorie gazde sau oaspeți) și dacă echipa pe care ai ales-o să câștige are un avans de 6 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără a mai fi nevoie să aștepți să se încheie meciul!

”6 goluri avans” este o ofertă care se aplică doar pe piața ”câștigător meci” și este disponibilă pe pariuri simple, multiple, sistem sau Bet Builder.