Ziua finalelor de Cupă în fotbalul european

Sâmbătă, 25 mai, sunt programate finale de Cupă în trei dintre țările care dau primele cinci campionate din fotbalul european. O zi la finalul căreia nu există varianta egalului, disputele fiind de care pe care pentru trofeele puse în joc. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 25 mai, am ales trei finale de Cupă din fotbalul european și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de șase piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat cele mai jucate cote sunt în același loc.

Manchester City – Manchester United (17:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.75)
Rezultat prima repriză – Manchester City (cota 1.75)

Arena londoneză Wembley găzduiește reeditarea finalei Cupei Angliei din 2023, când Manchester City o învingea pe Manchester United, cu 2-1, cucerind al șaptelea trofeu din istorie. Manchester United a câștigat Cupa Angliei de 12 ori, ultima oară însă în urmă cu opt ani, de atunci pierzând două finale. Manchester City a cucerit un nou titlu în Premier League după o serie de nouă victorii consecutive. Manchester United a încheiat sezonul pe un loc opt departe de așteptările fanilor de pe Old Trafford. Ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de Manchester City, iar în cinci din ultimele șase dueluri directe ambele echipe au marcat.

Kaiserslautern – Leverkusen (21:00)
Total goluri – Peste 3.5 (cota 1.82)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)

Pentru Leverkusen această finală de Cupa Germaniei vine la doar trei zile după pierderea ultimului act din Europa League. Campioana din Bundesliga are șansa eventului istoric împotriva unei echipe care a încheiat sezonul pe locul 13 în a doua ligă germană. Leverkusen a câștigat o singură dată în istorie Cupa Germaniei (1993) și de atunci a pierdut nu mai puțin de trei finale (2002, 2009, 2020). De cealaltă parte, Kaiserslautern a câștigat două din cele șapte finale disputate, în 1990 și 1996, ultima oară evoluând cu trofeul pe masă în 2003. Ambele echipe au înscris în cinci din ultimele șapte finale de Cupa Germaniei.

Lyon – PSG (22:00)
Rezultat final – PSG (cota 1.60)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)

Lyon a încheiat sezonul din Hexagon pe locul șase după o serie de patru victorii la rând. PSG este campioană în Ligue 1 pentru a 12-a oară în istorie, având șansa celui de-al 15-lea trofeu în Cupa Franței, unde este cea mai titrată echipă de asemenea. Lyon are cinci trofee din opt finale disputate, ultimul cucerit în 2012. În sezonul recent încheiat PSG s-a impus de două ori în fața celor de la Lyon cu același scor, 4-1.

Cotă cumulată cu Bet Builder

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Manchester City – Manchester United, Kaiserslautern – Leverkusen și Lyon – PSG poți ajunge la o cotă cumulată de 19.74, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 987,41 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.