Europa League: AS Monaco – Steaua Roşie Belgrad

AS Monaco şi Steaua Roşie Belgrad vor juca joi, 3 noiembrie 2022, de la ora 19:45, în Grupa H din Europa League. Partida va avea loc pe “Stade Louis II” din Monaco. Partida va fi arbitrată de Serdar Gözübüyük din Ţările de Jos.

 

Betano: 1.65 pentru o victorie AS Monaco, 4.10 egal, 4.75 pentru un succes Steaua Roşie Belgrad

 

 

Association Sportive de Monaco Football Club

AS Monaco va juca acasă cu Steaua Roşie Belgrad un meci decisiv pentru calificarea în optimile de finală din Europa League. Grupa H a fost câştigată de Ferencváros Budapesta, însă “Les Monégasques” sunt favoriţi la casa de pariuri Betano pentru a se clasa pe locul 2.

Rezultatele lui ASM au fost 1-0 în deplasare cu Steaua Roşie Belgrad, 0-1 acasă şi 1-2 cu Ferencváros Budapesta şi 3-1 acasă şi 0-4 în deplasare cu Trabzonspor Kulübü. Francezii au cel mai slab atac din Grupa H, marcând doar 5 goluri în 5 partide, însă depind doar de ei pentru a se califica în primăvara europeană.

Echipa antrenată de Philippe Clement vine după un succes acasă, 2-0 cu Angers SCO în Ligue, unde după 13 etape disputate, se află pe poziţia a 6-a, cu 24 puncte, la 11 puncte de liderul Paris SG şi la 3 puncte de locul 3, ultimul de Liga Campionilor.

Gazdele nu au probleme de lot pentru confruntarea cu sârbii, cu excepţia fundaşului dreapta Ruben Aguilar, care este accidentat. Deşi încă nu este calificată din faza grupelor, AS Monaco are o cotă excelentă de 40.00 pe Betano la pariuri antepost, că va câştiga Europa League, care merită încercată, ţinând cont că nu au cum să rateze calificarea în această seară.

 

Clasament Europa League – Grupa H

  1. Ferencváros Budapesta  5   3   1   1   8-8   10 puncte
  2. AS Monaco              5   2   1   2   5-7    7 puncte
  3. Trabzonspor Kulübü     5   2   0   3   10-9   6 puncte
  4. Steaua Roşie Belgrad   5   2   0   3   8-7    6 puncte

 

Fudbalski klub Crvena zvezda

Steaua Roşie Belgrad are 5 titluri consecutive în Super liga Srbije şi probabil îl va bifa şi pe al 6-lea la anul, pentru că deja are 7 puncte avans faţă de marea sa rivală Partizan Belgrad. În ultima etapă campioana a bătut-o la Lazarevac cu 2-0 pe FK Kolubara. Bilanţul după 16 etape disputate este de 14 victorii şi 2 victorii.

“Crveno-beli” au avut rezultate satisfăcătoare în Grupa H din Europa League, 0-1 acasă cu AS Monaco, 1-2 în deplasare şi 2-1 acasă cu Trabzonspor Kulübü, 4-1 şi 1-2 cu Ferencváros Budapesta. Şansele de calificare în optimi ale sârbilor sunt minime, pentru că au nevoie de o victorie la Monte Carlo iar la Trabzon campioana Turciei să piardă cu Ferencváros Budapesta.

Oaspeţii au probleme de lot pentru jocul din Franţa unde vor lipsi 5 fotbalişti. Închizătorul ivorian Sékou Sanogo şi mijlocaşul ofensiv Veljko Nikolić sunt accidentaţi, fundaşul central Aleksandar Dragović este suspendat datorită cumului de cartonaşe galbene iar închizătorul Srđan Mijailović şi mijlocaşul central Nenad Krstičić nu au fost convocaţi de Miloš Milojević.

La casa de pariuri Betano, la pariuri antepost, Steaua Roşie Belgrad are cota 500.00 că va câştiga Europa League în acest sezon, fiind ultima.

 

AS Monaco – Steaua Roşie Belgrad echipele probabile

AS Monaco: Nübel – Disasi, Maripán, Badiashile – Vanderson, Y. Fofana, Golovin, M. Camara, Caio Henrique – Volland, Yedder

Steaua Roşie Belgrad: Borjan – Gobeljić, Eraković, Milunović, Rodić – Kanga, Srnić – Bukari, Katai, S. Mitrović – Pešić