Weekend-ul începe în forță pe Betano, cu o cotă de peste 80 pe trei meciuri în Modul Bet Builder

Trei meciuri țin capul de afiș în oferta de vineri, 23 februarie, când vine vorba de sportul rege pe Betano. CFR Cluj primește în Gruia replica lui Dinamo în Liga 1, într-un un meci special pentru Adrian Mutu, fost jucător la formația din Ștefan cel Mare. Leverkusen, liderul la zi din Bundesliga, are prima șansă la victorie în disputa cu Mainz, o echipă din subsolul clasamentului. Revelația din Serie A, Bologna, nu-și permite vreun pas greșit cu Verona pentru a continua visul unei prezențe în Liga Campionilor sezonul viitor. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, nouă pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de vineri, 23 februarie, am ales trei meciuri de fotbal și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de nouă piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

CFR Cluj – Dinamo (20:00)

Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.47)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.40)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.87)

Niciuna dintre cele două formații n-a înregistrat vreun egal de la reluarea campionatului în cinci meciuri disputate. CFR are trei victorii și două înfrângeri, în timp ce Dinamo are trei înfrângeri și două victorii consecutive.

CFR Cluj a câștigat ultimele cinci meciuri jucate împotriva celor de la Dinamo pe terenul propriu din Gruia. La precedenta vizită pe terenul celor de la CFR echipa gazdă s-a impus cu 4-1.

În tur, pe terenul lui Dinamo, scorul a fost egal, 1-1.

Leverkusen – Mainz (21:30)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)
Rezultat prima repriză – Bayer Leverkusen (cota 1.65)

Bayer Leverkusen, liderul autoritar din Bundesliga și singura echipă fără înfrângere din prima ligă germană, vine după o serie de trei victorii consecutive și are patru succese în ultimele cinci etape.

Un singur gol a primit Leverkusen în ultimele cinci meciuri de acasă în campionat și a păstrat poarta proprie neatinsă la ultimele patru partide de pe teren propriu.

Mainz, penultima în clasament, a câștigat runda precedentă pe teren propriu cu Augsburg (1-0), obținând doar a doua victorie în 22 de etape.

Bologna – Verona (21:45)

Rezultat final – Bologna (cota 1.60)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.72)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.50)

Bologna, revelația sezonului din Serie A, a câștigat ultimele patru meciuri în campionat.

Verona e penultima în clasament, fără victorie în ultimele cinci etape, interval în care a adunat doar trei puncte.

Ultima oară când s-au întâlnit, într-un meci din Cupa Italiei în octombrie, 2023, Bologna a trecut de Verona pe teren propriu, cu 2-0.

Meciul tur din campionat s-a încheiat la egalitate, fără goluri.

Cota peste 80

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile CFR Cluj – Dinamo, Leverkusen – Mainz și Bologna – Verona poți ajunge la o cotă cumulată de 80.18, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 801,85 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele nouă pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din Serie A și Bundesliga.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).