craiova tvc

Betano a creat o un clip special pentru Universitatea Craiova

Partenerul principal al echipei de fotbal Universitatea Craiova, operatorul digital internațional de pariuri Betano.com, a lansat în ziua specială a inaugurării noului Stadion Ion Oblemenco un clip video de promovare a legendarei „Științe”.

Craiova înseamnă „campioana unei mari iubiri”, iar pasiunea fanilor pentru echipă este acum transpusă pe micul ecran printr-o reclamă deosebită, unică, difuzată la nivel național pe toate posturile de televiziune importante.

Creat de o echipă internațională care a inclus specialiști din trei țări, inclusiv de peste Ocean, clipul povestește în imagini  pasiunea pentru Universitatea Craiova. Iubirea pentru culorile alb-albastre pornește din tinerețe, continuă la bătrânețe și apoi pornește din nou spre tinerețe.

Povestea clipului urmărește un suporter al Craiovei angajat la fabrică în anii ’60 și îl urmează pe acesta odată cu trecerea timpului în anii ’70, ca spectator pe stadionul vechi, apoi reprofilat ca frizer în anii ’80 și apoi pe noua arenă Ion Oblemenco în 2017, alături de nepotul său care va duce mai departe ștafeta „campioanei unei mari iubiri”.

Leave a Reply